EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in//July!

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Avastasin, et mul on kogunenud päris mitu ostu, mida võiks ka Teile tutvustada. Kõik ostud peaksid olema tehtud juulikuu jooksul. :)

image

image

 Alustame siis paarist riideesemest. Leidsin endale allahindluste ajal kaks sellist üsna tavalist t-särki, millega on väga mugav kuumadel suvepäevadel ringi käia. Mõlemad on veidi lohvakamad ning õhk puhub mõnusalt läbi. Hall t-särk on soetatud Cropp Townist umbes 3 euro eest. Mulle meeldib hall, seega kraban endaga tihti kaasa just selles värvis riideid ning need metallist täpikesed tegid selle veidi erilisemaks. 

Teine särk kirjaga ParIS. on soetatud Lindexist samuti umbes 3 euro eest. See on selline veidi mehelikum t-särk, sest sellel on pikemad varrukad. Vajadusel saab need lühemaks keerata, kuid mulle meeldib seda kanda ka nii. Mõlemad särgid on suuruses M. 

     image

Nüüd vaatame siis sellised "ilu" oste. Esiteks leidsin Buduaari turult sellised kaks vahvat pintslit, mis näevad välja nagu Real Techniques omad, kuid on tegelikult tavalised hiinakad. Üks pintsel maksis 2,50 ning pettuma ma ei pidanud. Pintslid on ääretult pehmed ning mugavad kasutada. Peenema pintsliga kannan peale Blur kreemi pooride peitmiseks ning mõnikord ka Bb-kreemi, kuid tulemus võib mõnest kohast veidi triibuline jääda, seega peab hoolikalt hajutama. Teine pintsel on mul kasutuses puudri pealekandmiseks ning see on minu totaalne lemmik. Super pehme ning jätab väga loomuliku mulje.

Järgmiseks soetasin Compeed villipulga. Kuna enamus minu jalanõudest hõõruvad üsna jubedalt siis otsustasin midagi sellist proovida. Selle pulga hind on ligikaudu 5 eurot ning saadavalt apteekides. Kui selle pulgaga veidi neid kohti, kuhu tavaliselt villid tulevad hõõrusin, siis oli tõepoolest efekti näha. Hõõrdumine oli tõepoolest väiksem ning ville ei tekkinud.
Viimaseks selle kategooria ostuks oli kaks kuivšampooni. Üks oli puhta uudishimust tehtud ost, sest ma pole varem Girlz only kuivšampoone näinud. Selveri sooduka ajal olid need 2 euro eest, seega krabasin kohe sinise kaasa, kuid proovida polegi veel jõudnud. Saadaval oli veel roosa versioon. Teist kuivšampooni olete selles blogis juba mitu-mitu korda näinud. Batiste kuivšampoon sai soetatud, sest sellele võin alati kindel olla. Ostsin selle Rimist 4 euro eest. image

Viimasel ajal on mulle meeldima hakanud erinevad käeehted. Nagu varasemalt nägite soetasin kaks käekella ning nüüd Cropp Townis soodukat nähes krabasin kassa juures veel selline käevõrude komplekti. Hind oli sellel umbes 3 eurot. Pisikesel valgel käevõrul ripub sulg, mida siin väga hästi näha pole. 


image

Ning viimasteks ostudeks on siis riidepuud Jyskist. Neid on kokku 6 ning nad on imepeenikesed ning pehmed. Riided püsivad palju paremini peal ning ei jää kuskile plastiku külge kinni. Selliste riidepuudega on riideid palju mugavam ära mahutada, sest korraga mahub neid sisse palju rohkem, kui näiteks massiivseid puidust riidepuid. Hind jäi ligikaudu 4-5 euro kanti. Veel soetasin Jyskist pisikese Relax küünla. See on vanilli lõhnaline, kuid mu ema tundis ka veidi kookose lõhna. Seal oli saadaval ka veidi suurem küünal ning neid oli kokku kolm erinevat, kuid kaks teist olid minu arvates üsna ebameeldiva lõhnaga. See pisikesem küünal maksis umbes 2 eurot. 

Nagu juba enamus teist kindlasti näinud on, soetasin endale uued päikeseprillid Mohitost. Näitasin neid enda ühes outfiti postituses siin. Need meenutavad veidi "kassi-silma" efektiga prille ning on sellised lillaka klaasiga. Hind oli nendel umbes 8 eurot. 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina New in//July!