EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Dior Pore Reducing Moisturizer and Organix Keratin Oil

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen viimased nädalad testinud kaht uut toodet: Diori Hydra Life Close-Up poore kahandavat niisutavat kreemi näole ning Organixi juuste murdumise vastast ravivat keratiinõli.

 

20140805-204501-74701254.jpg
Alustaks Diori uuest imerelvast. Ostsin selle lennujaamast kui oli kiiresti niisutavat näokreemi vaja ning selle konkreetse toote juurde jõudsin tänu mugavale pakendile ning lubadusele niisutada, matistada ja nahapinda ühtlustada. Lisaks lubab kreem ka nähtavalt poore vähendada.

Olen seda toodet nüüd ligi kuu aega kasutanud ning jagan lühidalt oma muljeid:
+ väga kasutajasõbralik pumbaga (ei mingit raiskamist) ja hügieeniline pakend. See on kindlasti üks suurimaid eeliseid purgis olevate kreemide ees;
+ niisutab, nagu lubatud. Samas ei jäta nahka õliseks või liigselt kreemiseks, vaid imendub kiiresti ja kergesti, võimaldades kohe peale kreemitamist meigi tegemise juurde asuda;
+ matistab mõõdukalt, nagu lubatud. Kui soovid täiuslikult matti tulemust, siis sellest paraku ei piisa, tuleb puuder appi võtta;
+ kerge tekstuur. Õrn ja pehme, nahale kandmine kerge;
+ meeldiv lõhn.

- kõrge hind, toote suurim miinus (60-70€/50 ml, sõltuvalt müügikohast). Siin on see “brändi” juurdehindlus nähtavalt sees.

? pooride vähendamise kohta ei oska midagi kosta, sest minu poorid on niigi olematud. Ehk ongi see selle kreemi suurim eelis, mida ma olematute pooride tõttu ei suuda lihtsalt näha/tuvastada?

Rohkem kindasti seda toodet ei ostaks, minu näonahale on soodsamaid ja sama tõhusaid/tõhusamaid niisutajaid.
***

Dior Hydra Life Close-Up Pore Reducing moisturizer is in my use at the moment and after 3 weeks of using it I rather think it’s overpriced (it costs ~ 60-70€/50ml) and doesn’t deliver something special or extra compared to other moisturizers. Yes, it has perfect hygienic and user friendly package, it matifies (not completely, if you are after perfectly matte finish you need to take powder in help), moisturizes the skin and smells good. But as my pores are small I cannot confirm the claim about reducing them visibly, and if I compare the price with other moisturizing products, it’s more reasonable to buy something cheeper next time.

20140805-205819-75499369.jpg

20140805-205818-75498832.jpg

Organix Instant Repair Weightless Healing Oil oli teine toode, mida katsetan. Selle hind on poes ca 11€ ringis, müüakse seda tavalises supermarketis ning minuni jõudis see taas hädaabi vahendina, kui olin koju unustanud oma tavapärase, Davinesi juukseõli.
See toode lubab keratiini abil vähendada kammimisest ja juuste töötlemisest tingitud juuste murdumist ning argaaniaõli abil lisada juustele läiget ja pehmust. Minu kogemus aga selline:

+ lisab pehmust, nagu lubatud. Juuksed on peale föönitamist selgelt pehmemad kui ilma õli kasutamata;
+ teeb juuksed kergemini kammitavaks;
+ lõhnab hästi;
+ mugav, kompaktne pumbaga pakend. Ja tore, et pump töötab eeskujulikult, mitte ei anna esimeste kasutuskordade järgselt alla;
+ on soodsa hinnaga.

- miinuseid ja küsitavusi pole hetkel tuvastanud :) samuti on vara ja keeruline hinnata, kas juuste murdumine on vähenenud või mitte. Loodan, et see lubadus ka vett peab.

Seda juukseõli soovitan osta küll, hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.

***

Organix Instant Repair Weightless Healing Oil is a product with good value for money. It costs only ~11€ and makes your hair softer and easier to brush. Cannot confirm the claim about reducing the breakage of hair, but this is hard to prove anyway even after longer usage period. Product smells good and is in comfy user friendly package. Good purchase!

20140805-212013-76813635.jpg

20140805-212126-76886433.jpg

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Dior Pore Reducing Moisturizer and Organix Keratin Oil