EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is : A new beginning

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ega ei teagi millest alustada.. Eks ilmselt ikka päris algusest. See esimene samm on alati kõige raskem. Tunnistan raske südamega, et eelmisel korral kirjutades ei olnud ma tegelikult selleks valmis. Eks me kukumegi selleks, et jälle uuesti ja veel sirgema seljaga püsti tõusta. Kas pole?

 

image

Minu elus on toimunud üsna järsk kannapööre ja seda nii positiivses kui ka negatiivses mõttes. Minu ellu tuli Kristo. Armumine, liblikad ja kõik muu suurepärane sellega kaasnev. Ma ei jõua ära oodata kuni saan teda Teile lähemalt tutvustada ja teda oma tegemistesse blogis rohkem kaasata. Eks te teate ilmselt isegi kuidas see armumine välja näeb.. See röövib mõistuse ja aja. Aga ma olen niiiiiii õnnelik! Kui ma vaid saaksin seda Teile sõnadega edasi anda! Ma tunnen end justkui muinasjutust plehku pannud printsess!

Täna maandusime just tagasi kodumaale. Käisime koos Sunny Beachil, Bulgaarias. Veetsime seal kokku seitse imelist päeva. Siin pisike ülevaade meie tegemistest:



Tegemist on ühe pisikese teaseriga mille tegelikult Kristole valmis meisterdasin (Sellest ka ehk veidi veidrad hüüdnimed :) ). Katsetasime GoPro olemust ja jäädvustasime kogu reisi. See on vaid imepisike osa sellest, aga see oli suurepärane! Andke mulle kindlasti märku kui sooviksite sellest rohkem osa saada. image

Ära tegime ka Henna tatood. Olen juba pikemat aega kaalunud taolise kujutise joonistamist kehale.. Ja seda jäädavalt. Muidugi pisut pisemas vormis. Sellel on mulle tegelikult suur tähendus. Minu jaoks kujutab see usku igavikku. Henna on hea viis katsetamiseks kuidas ma ennast taolise pildikesega käel tunnen. 

Aga väheke teisel teemal siis.. Ütlen Teile täiesti otse südamest ja siiralt. Ma lihtsalt olen kaotanud suure osa oma enesekindlusest ning minu jaoks on olnud väga raske ennast kokku võtta ning nö lavale tagasi astuda. Ma tean, et see on minu kirg ja ma tean, et ilma selleta ma ei saa. Ma lihtsalt.. Ei osanud üksinda püsti tõusta enam. Ma küll proovisin oma tiibu sirutada aga hetkeks tundusid need liiga rasked. Samas tean, et ei saa oodata teistsugust tunnet ja tulemust kui ise selleks midagi ette ei võta. Ma annan endast parima, et jälle lennata - lennata veel kõrgemale!

Kallid olete! Ma olen ääretult õnnelik inimene, et minu ümber on nii palju positiivseid inimesi nagu Teie! ♥

 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is : A new beginning