EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Cheeks with Sleek and Lumene

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu meigisahtlist ei moodusta väga suurt osa päikesepuudrid ja põsepunad. Kuigi need annavad näole värvi ja sära ning meeldivad mulle siiski tohutult, on need alati kuidagi tahaplaanile jäänud. Olen ikkagi rohkem huulepulga- ja lauvärvifänn... Siiski tundsin erinevatest värvidest, pakenditest ja firmadest puudust ning nüüd on mul rõõm olla kahe uue komplekti omanik. Ja nendest täna räägingi.

image image
image
Sleeki põsepunatrio "Pink Lemonade"
tellisin Levelzone kodulehelt(link) (hind 13 eurot). Kuigi mul on raske tellida midagi internetivahendusel, sest pean enne ostu sooritamist sellesse armuma (katsuma, nuusutama, proovima jms), on too palett taskukohane, pakend kena ja Sleek ise armastatud - ning ost sooritatud. Karbis leidub kolm erinevas toonis roosat, millest kaks on puudrid ning üks kreemjas põsepuna. Minu meelest on natuke totter panna kreemjas põsepuna kahe puudrise värvi vahele, ent õnneks on "leke" minimaalne. Kui midagi tuleb, siis vasakult, toonilt "Pink mint", milles on rohkem sädelust kui kõige parempoolsemal, "Icing sugaril" Kasutades vaid puuderpõsepuna, ei ole otsest vajadust highlighterile, sest need annavad piisavalt kuma ja sädelust. Samas tuleb nendega ka ettevaatlik olla, sest sätendus toob esile kõik iluvead. Ja alustada ikka pisikest kogusest pintslist, eriti vedela punaga, sest need on üsna "julged" värvid.
Tavaliselt kui meiki teen, siis "kogu kompott näos" võib vahetult hiljem paista natuke liiga palju, aga mõne aja möödudes on kõik värvid ühte sulanud, nende põsepunadega on hoopis vastupidi. Panin tähele, et kui kasutan nt värvi icing sugar (kõige parempoolne), siis algul on see põskedel kuidagi ebaühtlane ning kindlasti mitte see, mis karbist vastu vaatab, aga umbes 10 minutit hiljem on tulemus ühtlane, ilus ja noh, täpselt selline nagu üks õige põsepuna olema peab. Et tavalisest püsivamat tulemust saavutada, võib kanda algul põskedele kreempõsepuna ning siis puudervariandiga üle tupsutada.
image
image
Lumene komplekt nimega "Pinky" (u. 8 eurot) oli nägin-proovisin-ostsin ost. Mulle meeldib selle puudritopsi juures see, et seal on juba kaks peamist põskedele mõeldud puudrit sees - päikesepuuder ja põsepuna. Mõlemad on tagasihoidlikud ja õõõrna (peaaegu olematu) sädelusega. Ja just see põhimõtteliselt matt tulemus mulle meeldibki, sest päikesepuudriga on nii hea kontuurida. Põsepuna on aga lausa nii õrn, et ei püsi palgeil ka väga kaua... Hea basic toode, mille kohta suurt midagi lisada pole. image

Kui kellelgi on küsimusi nende kahe kohta veel, siis kirjutage julgelt :)

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Cheeks with Sleek and Lumene