EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Photo of the Day #11

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hetkel peetakse Jurmalas noorte lauljate konkurssi New Wave, mis on tuntud ka suure hulga kuulsate esinejate, züriiliikmete ja pealtvaatajate show-off üritusena.



Sattusime ka eile ürituse algusajaks Jurmalasse ning jah – inimesed seisavad pühendunult väravate taga ja pildistavad ning huilgavad kuulsamate külaliste saabumisel. Sel aastal on kuulsate esinejate nimekirjas näiteks Ricky Martin, Lara Fabian, Alla Pugacheva jne.
Kallid autod sõidavad ette, show-off käib täie hooga ja täie raha eest. Show-offivad siis peamiselt Läti enda ning Venemaa rikkad ja ilusad. Pilet laulukonkursile maksab 200€ ning kohapealt ostmisele ei tasu lootma jääda, ost tuleb teha ca pool aastat ette, sedavõrd suur on nõudlus.

International song contest New Wave is held now in Jurmala. This is known also as one of the biggest show-off events for local and also to Russian rich and beautiful. Jury and performers include many famous names every year, ths year amongst other Alla Pugacheva, Ricky Martin, Lara Fabian etc. Ticket to the event costs 200€ and as the demand is so high you have to purchase it half year in advance.

20140725-162322-59002275.jpg

20140725-162349-59029715.jpg

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Photo of the Day #11