EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What`s in my bag?

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui mõni minu lemmikutest beauty-gurudest laeb YouTube üles video stiilis "what`s in my bag" või "what`s in my beauty bag" on see esimene kõikidest teistest klippidest, mida uudishimuga vaatama hakkan. Eelmisel aastal näitasin oma ilusat Zara musta käekotti selles postituses siin(LINK) ning sellest ajast saati on see olnud minu absoluutne valik. Lausa selline, et ma väevõimuga ladusin oma rahakotid, meigikotid jpm sellesse sinisesse Michael Korsi iluduse (khmmm... pärit Egiptuse turult)


Mulle meeldiks, kui see märss oleks tsipake suurem, et oleks hea muud ebavajalikku (!?) sisse laduda, aga sellest pole hullu.imageimageimage
image
image image
image
image
image
Sellise kotisisuga reisin ringi sellistel suvepäevadel, kui on nö ühepäevane üritus - kas või lihtsalt poodi minek või sõbrannaga kohtumine. Seesugusteks puhkudeks on mul siis olemas "nii vähe kui võimalik ja nii palju vajalik", ehk rahakott, meigikott, kehasprei (mille originaalsuuruse võiks Victoria`s Secret teha tillukesemaks :)). Loomulikult ka märkmik ja mõnus suvelugemine "Minu Sitsiilia" - sest kunagi ei tea, kus ja kui kaua peab midagi ootama.. Oma telefoni ja mõned kasutuselolevad kaardid hoian H&M-i mustas väikses kotikeses, mis mulle tohutult meeldib. Päikeseprillid on suvel must-have, ipod muidugi aastaringselt. Minu jaoks on käekoti üks suurimaid plusse erinevad suuremad ja väiksemad sahtlid, kust asjade leidmine, organiseerimine jms on lihtsam ning selles neid õnneks ka jagub. Kõige tippu surun alati ka mingi salli... noh, nii igaks juhuks.

image

Mis on suvel kindlasti teie kotis? :)

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp What`s in my bag?