EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu suured lemmikud

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Mõtlesin, et teen natukene juttu oma suurtest lemmikutest. Neid pole kuigi palju, sest ma olen natukene pirtsakat sorti. Suurem osa kosmeetikast on soetatud sellistest kataloogidest nagu Avon, Oriflame, Yves Rocher. Miks just kataloogidest? ma lihtsalt ei viitsi poodides ringi rännata ja oma aega raisata, et endale midagi sobivat leida, ning kuna ma elan Rakvere kandis siis siin(Rakveres) ei ole just palju poode kus oleks ühe koha peal suur valik kosmeetikat, et saaks endale kõik korraga ühest kohast soetada(nagu näiteks Tartu Kaubamaja naiste osakond), vaid selleks peaksin ma pool linna läbi sõitma ja see oleks natukene jama.

 

image

1.Avon Advance tehniques kuivade juukseotste seerum. Õli on pudelis 30ml. Toote juures meeldib mulle disain ehk klaasist ja raske väike pudel mis näeb nii armas välja, roheline pump mille tõttu on toodet väga mugav kätte saada ja samas doseerida, lõhn mis meenutab õrnalt mandleid, ning on samas õrnalt magus. Lõhna koha pealt ütleks veel nii palju, et seda ei ole tunda ainult pudelist, vaid ka juustel ehk seda võib tunda isegi veel järgmiselt päeval. Õli ise on täielikult läbipaistev. Suvel kasutan õli iga nädal ühe korra peale juuste pesu aga talvel kasutan ma seda ülepäeva, et ennetada oma juukseotsasid lõhenemise ja kuivamise eest. Enne kasutamist teha alati juukseotsad veega niiskeks ja seejärel peale kanda. Õli ei kulu palju :)

image

2. Oriflame Love potion EDP. Minu üks suurimaid lemmikuid juba 3 viimast aastat, sest see on lausa super. Lõhna on pudelis 50ml. Mis mulle selle toote juures meeldib on see, et pudel on väga peene disainiga ja klaasist, klaasist osa on väga sensuaalse muljega, sest seda katab kirglik tumepunane, kork on plastikust ja pikk, väga pikk. Lõhnast ei hakka rääkimagi, lõhnas mänglevad vanill ja tume šokolaad ja kindlasti ei sobi lõhn nendele kellele magusad lõhnad ei meeldi, sest see on kõvasti üle keskmisest magusast lõhnast, see on kohutavalt magus ja seetõttu ta mu suurim lemmik ongi. Lõhna peale lastes ei pea muretsema, et mõne tunni pärast värskendama peab, sest see kestab kaua, väga kaua. Ainus miinus selle toote puhul on tema pikk kork, sest selle korgi tõttu on teda võimatu kusagile kotti mahutada, mina korra proovisin ja nüüd on see kork veidi kõver.

image

3.Yves Rocher ripsmetušš. Toote juures meeldib mulle tema välimus ehk hõbehall vastu peegeldav värv, see jätab väga hea mulje tootest. Tušši tooniks on noir ehk süsimust. Toode meeldib mulle seetõttu, et sellega on kiire ja mugav ripsmetele kanda ja peale selle on tal mugav kummist hari, mis on kaetud kuni otsanid väikeste ogadega(ülevalt poolt suured ja pikad aga otsas pisikesed ja madalad). Tušši on 8ml. Üldiselt on hea, sest ta ei hakka pudenema ja seetõttu pole vaja muretseda, et silma alused mingit puru täis on. Värvides ei jäta ripsmeid tükki ja õrnalt on pikendava toimega.

image

4.Avon Marimekko põsepuna. Toodet on 8g. Toon on poppy bouquet. Toonid mis omavahel segunevad on tumeroosa, roosa ja heletoosa, ning kõik sisaldavad omamoodi pärlmutter sära. See palett on minu valdustes olnud juba päris mitu head aastat, ausalt öeldes ma isegi ei mäleta kui kaua see minu käes olnud on. Põhjus miks mul seda nii vähe kulub on see, et ma kasutan seda ainult talvel ja kevadel kui mu nahk on veel lumivalge ja seetõttu kasutan ka kõige heledamat jumestuskreemi mida üldse leida annab. Talvel lisan sellega enda heledale nahale armsat ja roosakat rõhku, mis nii armsalt vastu särab, ning just seepärast see mu suur lemmik ongi. Talvel näen ma välja nagu portselanist nukk :) Kestab üpris hästi peal ja mingit häirivat lõhna tal samuti pole :)

image

5. Avon põsepuna. Minu suvine lemmik. Toon self discovery. Toonid millest ta koosneb on Heleroosa, tumedamat tooni pruun ja beez, ning kõik värvid sisaldavad endas veel seda armsat pärlmutter sära. See on minu suvine lemmik, appi tuleb siis kui heledam jumestuskreem enam ei suuda katta ja kasutusele tuleb võtta ivory. Põskedele jätab armsa helepruunika tooni mille varjundiks on heledam roosa, ning sära. Kestvus on hea, juhul kui enda nägu kusagile vastu ei hõõru ei hõõru :D

image

6.Avon Huulepulk. Tavaliselt ma ei kanna eriti huulepilkasid ja huuleläikeid, kuid eranditeks on siiski mõned muutunud. See on mu üks suurimaid lemmikuid ja siiani pole ma leidnud paremat huulepulka kui see, see teeb isegi mõnele kallimale brändile ära. Tooniks on deep red. Disain on üpris tavaline ja lihtne, plastikust ja musta värviga. Selle huulepulga suurim pluss on kestvus, sest see on lausa super, minul püsis see peal rahulikult 6 tundi, enne kui värskendust oli vaja. Kandes muudab huuled hästi pehmeks. Minu arvamus on alati olnud selline, et õigel naisel on kapis väike must kleit, kõrged kontsad ja punane huulepulk :)

image

7.Avon ultra glazewear huuleläige. Nagu ma just eespool mainisin, pole ma olnud kunagi suur huuleläigete kandja aga siin on minu üks eranditest. Tooniks on fiery red ja läigeton 6ml. Mis mulle selle toote puhul meeldib on jällegi taaskord see punane värv (ma jumaldan punast) ja see, et ta ei hakka huultel vastikult kleepuma nagu väga paljud teised läiked. Huultel jääb ta mõnusalt särav ja siidine, ning oma aplikaatori tõttu on seda lihtne ja kiire peale kanda.

image

8. Avon colortrend huuleläige. Tooniks on gleaning garnet, ning toodet on 9ml. Värvuselt on punakas millel on õrnalt näha oranzikat varjundit. Selle toote puhul mängis samuti suurt rolli see, et ta ei hakka huultel vastikult kleepuma. Tooni puhul jääb ta huultele selline armas heledam punane mis tohutult särab, sest tal on sees hästi palju selliseid pisikesi säravaid tükikesi ehk glitterit. Toodet on kergelt ja kiirelt huultele kantav, sest tal on selline väike ümmargune pallikene, mis kiirelt otsas ingi käib. Mis minu jaoks veel üks suur pluss selle toote puhul on, on see, et ta lõhnab kohutavalt hästi. Lõhnas on tunda õrnalt arbuusi mis annab edasi magusaid noote :)

image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Minu suured lemmikud