EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

It's such a wonderful life // HURTS

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Meie Laitse-Tallina trip möödus nii suurepäraselt! Neljapäeva hommikul jõudsimegi juba Tallinasse, ootasime kuni Liina koolis asjad korda ajab ja suundusime siis Laitse poole. Koos ema ja Netega seal olles oli isegi täitsa kodune see olemine lõpuks. Saime ilusti koristatud ka ja õhtupoole, kui juba kahekesi olime jäänud, tulid sõbrannad ka külla.

Nii hea oli kõigiga koos üle pika aja igasugu jutte rääkida. Me näeme ikka nii harva, et alati on nii palju juhtunud ja juttu jätkub kauaks, aga kahjuks läks aeg jälle nii ruttu. Samas oli meil Liinaga seda pikka und ikka väga vaja, sest me polnud ju üldse magada saanud ja pikk autosõit oli jube väsitav. Ja õnneks oligi reedel ärgates palju parem olla ka tänu heale unele. Aga hommik läks ikkagi kuidagi ruttu ja pidimegi juba majaga hüvasti jätma, et bussi peale jõuda. Kiirustamine osutus aga asjatuks, sest buss hilines umbes 15min.
image
image image image image image image image
Tallinnas ootas meid jahe tuul, aga pidasime oma õhukeste riietega õhtuni vastu. Tegime veel kiired poeskäigud, väikese pikniku ja oligi kell nii palju, et riided vahetada ja Õllekale minna. Enne käisime veel söömas ka, et pärast mingeid ahvatlusi ei tekiks :D . Igatahes jõudsime me Lauluväljakule üsna hilja, Smilers tegi oma viimaseid lugusid ja peale seda hakkas juba trügimine, et võimalikult ette saada. Õnneks ma saime Liinaga isegi üsna head kohad ja tund aega seismist/ootamist algas. Ausalt öeldes olid juba sinna jõudes jalatallad nii valusad, sest me olime ikka päris pika maa maha jalutanud juba. Agaaa see oli kõik tühine, sest kui Hurts lavale tuli, kadusid kõik valud ja mured. Mul tulevad praegugi pisarad silma, sest see kontsert oli nii võimas. Ja uskumatu, et see oli nende kõige suurem show siiamaani. Ma mäletan veel, kui me nende Eesti esimesel kontsertile läksime. See toimus siis Kalevi spordihallis ja siis oli omakorda see kontsert nende jaoks suurim. 3 aastat on möödas ja nüüd juba Lauluväljakul täismäng. Ülivõimas lihtsalt! Aga pikemalt sellest imelisest üritusest räägin järgmises postituses, et see siin liiiiga pikaks ei läheks.
Igajuhul olid emotsioonid  peale Hurtsi väga laes. Rahvast liikus massides kesklinna poole ja kõik tundus nii mõnus sel hetkel. Meil oli küll plaanis linnas Assuga kokku saada, et koos kuskile pidutsema minna, aga kuna teda oli võimatu kätte saada, siis võtsime Liinaga käiku plaan B. Ehk siis istusime natuke Cubanitas ja suundusime vanalinna, kus lihtsalt väga palju jalutasime. Rahvast oli igal pool nii palju ja isegi McDonalds oli rahvast pungil täis. Istsuime ka sinna maha, et kohvi juua ja hiljem võtsime ikkagi kooki ka. Neljast liikusime jälle välja, et varsti bussijaama minna. Tahtsime nii väga seda tõusvat päikest kätte saada, aga kahjuks see ei õnnestunud. Vähemalt saime mõnusat ilma ja ilusat Kadrioru parki nautida. Igal juhul oli ülimõnus nendel varajastel hommikutundidel väljas olla ja lihtsalt ringi jalutada. Rongi peale minnes paistis juba mõnus päike ja hea uni kestis terve kojusõidu.

Need 2 päeva olid nii toredad koos Liinaga :) . Ja kodus oli ka jälle hea olla koos ema ja armsa Netega. Sain veel õhtul autoga Kuremaale, kus ma nüüd olen jälle ei tea kui kaua. Aga nii hea, sest home - it's where the heart is ja minu süda on ikka Markoga :)) .

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits It's such a wonderful life // HURTS