EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Jane Iredale lip gloss

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Näidake mulle naist, kes ei tunne rõõmu uuest huulepulgast või -läikest :) Aeg-ajalt tuleb endale ikka uut rõõmu uute värvide näol kinkida ning seekord kinkisin endale Jane Iredale PureGloss huuleläike toonis Red Currant.

 

Kosmeetik soovitas mulle salongis erinevaid värve ning kui proff ikka sulle peale vaatab ja midagi soovitab, siis tundub see usaldusväärsem kui ise valikut teha. Ju ta näeb, mis mu nahatooni ja jumega paremini sobida võiks.

Jane Iredale Pure Gloss Red Lip Gloss Currant

Algselt tundus Red Currant toon mulle liiga punane, kuid peale kandes selgus, et värvipigmenti on pigem tagasihoidlikult ning sellist tooni, nagu tuubis, ei õnnestu ka parima tahtmise juures saavutada.

Jane Iredale Pure Gloss Red Lip Gloss CurrantJah, huuleläige lõhnab väga hästi (sealjuures mitte väga intensiivselt) ning on keskmisest parema püsivusega, kuid sellise hinna eest võiks osta juba mõne soodsama brändi suvise huuleläike ja rõõm oleks samaväärne. Teiseks tuleb tuubist huulepulgaotsale nii vähe huuleläiget, et pealekandmise protsess on suht vaevaline ja pikaajaline. Ühesõnaga – kui raha palju, ostke; kui mitte, siis võtke mõni soodsama brändi toode.

Jane Iredale Pure Gloss Red Lip Gloss Currant

 Last visit to the cosmetic salon ended with new lip gloss purchase. I trust my cosmetic and her opinion: if she looks at my skin tone and suggests me something to use it´s always more trustworthy than my own thoughts-ideas or suggestions from ladies at cosmetic shop who are interested to sell their brands and not to offer you the best. So I bought the Jane Iredale PureGloss lip gloss in tone Red Currant. First I was little bit afraid that the tone is too intensive for me but after usage it´s impossible to achieve that kind of bright red tone as it is inside the tube. You also get so little out of the tube that applying process is quite time demanding. Plus is that the lipgloss smells nicely (isn´t too intensive) and has better lasting than average lip glosses are. For a conclusion – if you don´t look at the numbers you spend, you can try with this lip gloss otherwise buy something cheaper that does the work as good as this concrete lip gloss.

Jane Iredale Pure Gloss Red Currant

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Jane Iredale lip gloss