EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uus lemmiklõhn?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui keeruline on leida uut lõhna, mis on täpselt SINU oma? Ikka VÄGA keeruline, pean tõdema.

Aastaid kasutasin Escada Moon Sparkle´t, lõhn mille avastasin sõbranna kosmeetikakotist ning mis mulle koheselt meeldis oma iga nüansiga. Sain seda lõhna kandes ohtralt komplimente… ja siis võeti see tootmisest maha. Mõni aeg õnnestus mul lõhna EBay´st tellida, kuid ka need varud ammendasid ennast mõne aastaga. Praegused Escada suvelõhnad lähevad paraku aina magusamaks ja imalamaks ning minu valikusse enam ei satu. Seega, nagu mu pikast jutust juba aru saate, olen suhteliselt hädas oma kriteeriumitele sobiva lõhna leidmisega. Tahaks midagi kerget ja värsket – lihtne, kas pole? Aga ei ole.

Juba viimased kolm aastat otsin “seda õiget” ning kui algselt tundubki, et lõhn meeldib ja sobib, siis nahale piserdades läheb see mõne aja pärast “seebilõhnaliseks” ning on automaatselt listist väljas.

Blumarine Innamorata Lovely Rose

Nüüd siis üritan taas uue lõhnaga, Blumarine Innamorata Lovely Rose´iga. Tegu pole väga uue lõhnaga, see tuli välja 2013.a. kevadel ning on Blumarine Innamorata 2012. aastal turule toodud lõhna edasiarendus. Lõhnatipus mängivad värsked laim, sidrun, bergamot, vaarikas ja roheline õun,  lõhnasüdames lillearoomid nagu roos ja gardeenia ning põhjaks on ambra, seedripuu ja muskus. Olen seda vaid mõned päevad kasutanud, kuid esimene mulje on hea: kerge ja värske, nagu ma soovisin.
Loomulikult on omaette märkimist väärt lõhna pakend – imeilus pudelike. Üks mu tuttav, kes kosmeetikaga tegeleb ütles, et lõhnade puhul võib toote pakend moodustada kuni 60% toote omahinnast. Küll oleks hea kui kasutatud pudelit saaks täita uue lõhnavedelikuga :)

Kuidas teie endale uut lõhna valite/leiate? On teil selleks mõni hea nipp, mida mullegi jagada?

Blumarine Innamorata Lovely Rose

Package of Blumarine Innamorata Lovely Rose

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Uus lemmiklõhn?