EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Huvitavaid kohti Eestis: Trofee Jahimaja

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Usun, et ma ei pane väga mööda kui ütlen, et enamik teist ei tea Trofee Jahimajast mitte midagi, veel vähem on seal käinud. See on koht, mille külastajate rahu tagatakse sellega, et ükski suunaviit jahimajani ei vii!

Trofee Jahimajja sattusin ühe tuttava korraldatud ürituse tõttu ning kuni kutse saamiseni polnud ma sellisest kohast midagi kuulnud. Ja olen ikka omajagu mööda Eestit ja erinevaid kohti käinud. Trofee Jahimajja kohale jõudmine on omaette üritus – suunaviitasid pole, et säilitada külaliste rahu ja vaikus. Samuti ei ole Trofee pidevalt avatud, vaid ainult ettetellimisel. Ja eks see asja põnevaks teebki :)

 

PS: English translation in the end…

Trofee jahimaja välisilme

Trofee jahimaja on valminud 2008. aastal, asub kesk kaunist loodust, Pedja jõe kaldal ning rajatud vana vesiveski kohale. See tähendab, et jõgi voolab maja alt läbi, tehes saunaskäimisest suuremat sorti elamuse: kuumast saunast saab jahedasse jõevette end jahutama “laskuda” eesruumis asuva trepi kaudu.

Trofee4

Trofee Jahimaja sauna eesruum

Detaile Trofee Jahimaja sauna eesruumist

Jahimaja on hoone kohta kindlasti tagasihoidlik väljendus, sest tegu on 3-korruselise suure hoonega, mis annab julgelt hotelli mõõdu välja. Jahimaja sisekujundus on aga jällegi väga jahipärane – loomatopiseid on igal pool alates väikestest põlluhiirtest lõpetades elusuuruses karuga.

Trofee

Siiski on majas õhustiku loomiseks kasutatud kauneid detaile ja aksessuaare, mis on enamasti väga pidulikud ning viitavad ruumide aktiivsele kasutusele pulmapidudega seoses. Pidudeks sobib maja hästi: kohapeal majutatakse kuni 60 inimest, toad on imearmsad ja õdusad (PS: uni oli superhea, sest voodi on pehme ja suur nagu printsessidel :) ning peoruumi jätkub nii alumisel- kui ülakorrusel, lisaks suuremat sorti õueruum, kuhu saab soovi korral ka peotelgi üles panna.

Trofee2

Jahimajas tegutseb ka tasemel restoran, mis paraku meie puhul oma täisklassi ei näidanud. Mõni roog oli tulisoolane, siis jällegi tavapärasest jahedam – kuid tuleb tunnistada, et meid oli ka palju inimesi korraga ning toitude ettekandmine püüti ajastada, et keegi ooatama ei peaks. Veinivalik oli aga hea ning teenindajad sõbralikud.

Trofee alumisel korrusel asuv peosaal

Peale Trofees käimist ja ööbimist on selge, et Eesti peidab endas endiselt hulgaliselt imelisi pärle, mis väärivad avastamist. Kes plaanib pulmapidu – käige Trofees ära, ehk on see teile “see õige” koht? Ning kes otsib erilisust ja/või romantikat – käige samuti Trofees ära, omaette olemiseks on see imeline koht!

***
Trofee hunting lodge is located in the middle of Estonia in the middle of the forest on the Shore of Pedja River. No signpost leads there to guarantee complete silence and privacy for it´s guests. Trofee hunting lodge is just stunning – house itself is looking like proper hotel, rooms are very comfortable and cozy and the rooms and halls are decorated with many stuffed animals/trophies starting with field mouse´s and ending with life size bears! We took many funny pictures with them :)

Trofee hunting lodge is built on an old watermill and opened to public since 2008. Pedja River is running through the house and it makes the sauna experience especially interesting: you can go and refresh yourself in the river directly from the sauna! And it´s something special! Also the place is very suitable for different parties, seems like the most popular parties are weddings as festive and beautiful wedding decorations are visible everywhere. Local restaurant offers nicely served tasty meals and as it´s the hunting house the main courses are made from wild animals meat/locally caught fish. 

If you haven´t there before it´s definitely a place to visit. Romance and pure nature guaranteed :)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Huvitavaid kohti Eestis: Trofee Jahimaja