EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

The Body Shop pink grapefruit scrub+sorbet

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kordamine on tarkuse ema - mulle ei istu väga tsitrulised lõhnad, aga The Body Shopi pink grapefruiti sari on erand. Kevadel kasutasin sama sarja kehavõid, mis oli veidi lahjem kui tavalised TBSi võid. Viimane jättis mulle oma värske ja hapuka lõhnaga hea mälestuse ning eelmise kuu alguses soetasin endale ka kehakoorija ja -sorbeti.

imageimage
See koorija on teistest, mida proovinud olen, erilisem. Tekstuur on geeljas, nagu želee ning sees on suuremad ja väiksemad koorivad osakesed, mis meenutavad seemneid. Aga kui aus olla, siis on need apelsiinikooretükid ning jahvatatud maisitõlvikud. :) Igal juhul on see toode isuäratava lõhnaga, huvitava tekstuuri ning ilusa pakendiga. Mis puutub oma ülesannete täitmisesse, siis saab sellega kenasti hakkama, boonuseks jätab koorija kehale õrna, justkui õlise kihi, millega on hea hiljem jalgu ražeerida.
PS! TBS koorijaid soovitan (nagu te enamus teate) kasutada võimalikult kuival nahal. Niiske naha pealt voolab see lihtsalt minema. image
Roosa greibi kehasorbett on kuumade ilmadega asendamatu. Seda soovitatakse hoida külmkapis, et säiliks selle uudne idee - pakkuda jahutust palavatel suvepäevadel. Kuigi vahet pole, kas tegemist on peene sorbettiga või tavalise kreemiga - külmkapis hoides on see niikuinii külm, panin siiski tähele, et sorbett pakub rohkem jahutust ka mõne aja möödudes. Ning erinevalt teistest kreemidest, imendub sorbett ka koheselt sisse, mistõttu ei jää keha nö kleepuma ja läikima. Kõige parem on selle toote tekstuuri võrrelda primeri või meigialuskreemiga. Natuke nagu kare... aga heas mõttes.

image

Ostsin need kaks toodet siis, kui need olid olid komplektis ning koos tuli ühe hinnaks kümme eurot. Eraldi on need üsna kallid (koorija 18, sorbett 16 eurot), niisiis tuleb silm peal hoida, kellel huvi on.

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp The Body Shop pink grapefruit scrub+sorbet