EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Juunis tühjaks saanud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juunis sai tühjaks omajagu tooteid ning mõne pärast oli eriti kurb meel.. Näiteks Organixi argaaniaõli ja sheavõiga palsam ja šampoon olid minu juustele väga meeltmööda. Kui keegi soovib enda kiharatele midagi väga väga väga toitvat, siis jah, need kaks on ainuõige valik. Nii kreemjast ja "rasket" šampooni nagu see, pole mina enne näinud, seda pidi lausa pressima pudelist välja.

image

Mõlemad - nii šampoon kui palsam - jätsid juuksed superpehmeks, niisutatuks, elastseks ning väga hästi lõhnavaks. Ostaksin kindlasti uuesti, aga teen praegu sellest sarjast pausi, sest need kestsid mul üle kolme kuu ning mina ise tahan vaheldust (juuksed mitte, neile see sari meeldis).
Lushi värskest näomaskist Oatfix jagasin kiidusõnu selles postituses (LINK). Jah, see tegi näonaha siidpehmeks ning oli imepärase lõhnaga, aga esialgne wow-efekt rauges peale paari kasutuskorda. Võib-olla talvel kaalun uuesti soetamist, kui peaks vajadus tekkima. The Body Shopi virsiku kehakoorija kestis kokku üllatavalt kaua - täpselt pool aastat. Kui koorijat korralikult kuivale nahale sisse hõõruda ning maha loputada, jääb õline kiht nahale, millega on mõnus ražeerida. Virsikulõhnast on nüüd natuke kopp ees, aga TBS-i koorijad on head niikuinii. image
The Body Shopi aaloe näokoorija kestis samuti kaua - alates detsembrist. Tegemist on väga õrna koorijaga, mis tundliku naha jaoks on õnnistus, minu jaoks aga... natuke igav :D . Mustikalõhnaline duššigeel samalt firmalt oli meeldiva magusa lõhnaga, vahutas ning ega rohkemat lisada ei olegi. Nunnu pakend! JOIKi sügavpuhastava näoõli näol leidsin endale perfect-meigieemaldaja. Mulle meeldib, et pakend on delikaatne, meeldib 100% looduslik sisu ning et see on kodumaine toode. Mina kasutan seda nii: tilgutan umbes pool teelusikatäit õli peopessa, masseerin niiskele näolapile, lasen minut-kaks taheneda ning kaasasoleva käsnaga ning sooja veega loputan maha. Eemaldab 95% meigist just nii kiiresti. Kaasasolev käsn kulub paari nädalaga päris koledaks, siis sobivad ka tavalised vatitupsud. Minul on uus näoõli juba olemas ning mul oli väga hea meel näha, et JOIK oli oma pakendid VEEL ilusamaks vorminud. Minul kestis see ilusad viis kuud ning ma ei täheldanud, et sellega oleks kaasnenud ühtegi ebameeldivust (ehk ärritus, vistrikud jms).  Ning viimasena KenzoKi nighwatcher - ideepoolest mürke väljutav seerum, mis puhastab ja tasakaalustab nahka. Minul leidis kasutust puhalt öökreemina ning see oli suurepärane! KenzoKi nahahooldus on inspireeritud neljast taimest ning igal taimel on oma mõju kehale ja hingele. Minu seerum oli bamboo leafe sarjast ning see peaks andma energiat. Nightwatcher on ideaalne (!) suveks - selle koostis ja lõhn on nii kerge, värske ja kuidagi tasakaalus. Ehk kohtun KenzoKi nightwatcheriga taas järgmise aasta kevadel või suvel :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Juunis tühjaks saanud