EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit for the roadtrip

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Meil on ema, onu ja tema pojaga juba aastaid olnud traditsiooniks käia suvel kuskil koos või kui mujale ei jõua, siis kindlasti sõidame läbi Tartu-Elva-Põltsamaa-Paide ringi. Ei saanud ka sel aastal teisiti ja tegime enda Lõuna-Eesti reisi ära, andsin emale ja onupojale kaamera kätte ning hakkasin aga edvistama, nagu nemad minu pildistamise kohta ütlevad... See selleks, vähemalt olen ma piltidega rahul ning eeldatavasti ei jää see ringreis viimaseks, sest tegelikult oleme alati käinud ikka kõik koos ka Saaremaal ära, tädi pere vaja ju ka üle vaadata. Uuel nädalal uued soolased Saaremaa tuuled, ei jõua juba ära oodata! Don´t forget to check out my latest big giveaway HERE!
Ära unusta osalemast suures kingiloosis, mille leiad SIIT!

 

image image image image image image image image

image
Thrifted hat / justfor5pounds dress / everything5pounds wedge sandals / Thrifted bag / Reserved necklace / Pro Optika glasses / TTTattoo feather tattoo

Me, my mom, uncle and his son have a tradition to do a little roadtrip every summer. If we don´t have time to go somewhere far we still must visit South-Estonia and these photos are made from our trip few days ago. Also we try to visit Saaremaa (biggest island in Estonia) each summer because my aunt family lives there and I spent all my childhood summers there! So next week we are going back there, can´t wait to hang out by the sea with hot sun and feeling of paradise!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Outfit for the roadtrip