EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: suvised toonid küüntele, huultele ja silmadele

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suvi on TÄIEGA kohal ja ma ei oska selle üle midagi muud tunda kui siirast rõõmu, juhuu!
Kuidagi nii täpselt sobib selliste ilmadega kokku minu tänane tootearvustus, see lausa kiirgab suvistest toonidest. Uhh, aga hakkame pihta! :)


Minuni jõudis pakike Bauty Pro kosmeetikapoelt. http://beautypro.ee/ lehelt leiab tooteid seinast seina, juustele ja näole naistele ja meestele ning mis veel parem, neil on ka kauplused üle Eesti. Mina sain oma pakikese kätte Tartu esindusest (Aleksandri 8).
image

1) China Glaze küünelakk - toon Feel the breeze

image

Ma ei hakka teile valetama - ma olen lummatud sellest toonist. See on ju MINU roosa nagu kõik ütlevad. Ma olin rõõmust lakke hüppamas kui nägin, et sellist tooni küünelakk, mida ma olin niiii kaua otsinud, vaatas mulle minu pakikesest vastu, ohh seda naiselikku rõõmu!

Ma olen ka eelnevalt oma blogis rääkinud China Glaze lakist, kuid paraku tol korral olid minu lootused meeletult lakke kruvitud ja ma ei saanud tootelt seda mida ootasin. Ma ei tea, kas asi oli lakis või minu küüntes, kuid selle tooniga oli kogemus hoopis teistsugune.

Seekord kuivas lakk meeletult kiiresti. Tõesti - uskumatult kiiresti. Samuti oli toote tekstuur paras ning seda oli väga mugav küüntele kanda. Ühest kihist siiski ei piisanud, kahega saab aga perfektse tulemuse. 

Püsivust ma ei saa/ei oska hinnata, sest ma olen nii meeleheitel oma küünte pärast. Seal ei püsi päevagi miskit peal, isegi mitte see lakk. Ma siiski loodan ja sisimas ka tean, et probleem on minu halvas küüneplaadis, seega ei pea te muretsema, et teil lakk nii vähe peal püsib. usun et 2-3 päeva kindlasti :)

China Glaze lakid on müügil Beauty Pro kauplustes ning netipoes http://beautypro.ee/ hinnaga 7,50 eur. 

Hindeks 7/10

2) BYS Huulepulk  - toon 02 Carrie's Cosmopolitan

image

Jällegi kümnesse toon! Te ei kujuta ette kui efektselt see veel täismeigi juures mõjub - vauu!

Ma pole varem BYS huulepulkasid proovinud ning minu esimene kogemus on üllatavalt positiivne. Huulepulk pole üldsegi kuiv nagu ma kartsin. See on väga niisutav ja teeb silmad ette minu mitmele huulepulgale, mida ma suure kiindumusega siiani kasutanud olen. 

Samuti on püsivus üllatavalt hea ning kui just sööma-jooma ei hakka püsib värv värskena 1,5-2 tundi, mis on päris imetlusväärne tulemus. Katvus on samuti hea, paar tõmmet üle huulte ning ongi roosakas musi olemas :)

Ma olen alati hirmul huulepulkade ostmisel selle ees, et äkki need maitsevad või lõhnavad halvasti. Muidugi on mul ka neid ämbreid olnud, kuid selle tootega ei tunnema ei maitset ega lõhna, seega on see pigem positiivne, sest kui huulepulgal oleks magus maitse, siis tõenäoliselt minu huultel see üle kahekümne minuti ei püsiks. 

Ning mis veel head, mulle meeldib selle toote poolterav tipp, millega on hea huulekontuuri joonistada. 

BYS huulepulk Carrie's Cosmapolitan ning paljud teised toonid on müügil Beauty Pro kauplustes ning netipoes http://beautypro.ee/ hinnaga 3,5 eur. 

Hindeks 9/10

3) BYS Lauvärvid toon -  Mod Brights

image

Oh pruuni naha peal on need toonid nii erksad ja kiftid. Tõelised suvehullutajad. Mulle meeldib see, et toonidesse on lisatud veidi läiget, mis teeb nad pärlmutterliku kumaga särama. 

Toonide valik on iseenesest hea - midagi igaühele ja te võite otseloomulikult arvata, millise tooni üle on mul kõige suurem heameel. (Hehhehe väike vihje - lõheroosakas/oranžikas toon kõige keskel).

Kahjuks pidin aga pettuma värvide püsivuses. Kui värve juba peale panna pudenevad need päris korralikult. Kui värv silmadele jõuab on see aga heleda pigmendiga ning kui vastu silmalaugu peaks miskit minema, siis kaob värv kergelt. Proovisin ka silmalaugudele alla panna primerit ning siis olid värvid veidikene kirkamad ja püsisid kauem peal. 

BYS lauvärve saad soetada Beauty Pro kauplustest ning netipoest http://beautypro.ee/ hinnaga 3,50 eur.

Hindeks 6/10

Ning tänaseks ongi kõik, homme liigun juba Tallinna poole oma ühe suure lemmiku Bastille kontserdile, seega kisub siin paariks päevaks natukene vaiksemaks, aga ei ole hullu! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: suvised toonid küüntele, huultele ja silmadele