EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: saa kauniks koos Korea kosmeetikaga

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Täna sooviksin teile rääkida http://meon.ee/ Korea kosmeetikapoe kolmest tootest, mis minule testimiseks saadeti.
Korea meigitoodetega pole ma omateada varem kokku puutunud, seega oli põnev uus kogemus minule :)
Tutvustan teile lähemalt õuna ja meega toitvat näokreemi, BB kreemi ning silmalainerit.


image

1) Nature Republic By Flower BB kreem SPF35/PA++

image

Mis tootega on tegu? 

BB-kreem, mis sobib igale nahatüübile, eriti probleemsele, rasusele ja ärritusele kalduvale nahale. Kreem annab kerge, nähtamatu ja naturaalse jume, parandab nahatooni ja annab talle värske ja terve ilme. Kreem sisaldab siilkübara ekstrakti, mis on Põhja-Ameerika indiaanlaste ravimtaim. Siilkübara ekstraktil on selge antibakteriaalne, põletikuvastane ja mikroobivastane toime, mis vähendab põletikku, taasta nahka ning parandab selle kaitsevõimet. Tänu koostisesse kuuluvale pantenoolile kreem rahustab ärritunud nahka ja tagab selle kiireima regeneratsiooni. Lisaks sellele annab ta suurepärase jume ning omab SPF35/PA++ kaitset. Suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega BB-kreem!

Ma jumaldan BB kreeme, see on uskumatu kui kerged need nahal on. Ideaalsed kaaslased suveks! Alustaksin sellega, et Nature Republic BB kreem erineb teistest oma lõhna poolest. See on väga meeldiv ning ei sarnane kuidagi tavalisele jumestuskreemihaisule, ma usun, et teate, millest räägin. BB kreemi lõhn on sarnane lillelõhnaga, mis on tingitud ilmselt sellest, et BB kreemi valmistamisel on kasutatud looduslikke ravimtaimi. 

Heade omadustena saab välja tuua ka see, et kreemil on SPF 35, mis ei lase päikesel nahale liiga teha! :)

Katvus on kreemil samuti uskumatult hea ja otseloomulikult ka püsivus. Kreemi koostis on seetõttu palju paksem, kui tavaliselt BB kreemidel. Kuna koostis on tihe, siis minu puhul on see ka väike miinus, sest tulemus ei jää nii loomulik, kui lootsin. Nahale jääks nagu paksem meigikiht, kuid see selleks. Kreem aitab ühtlustada nahatooni ning aitab hästi peita kõiksugused iluvead. Samuti on kreem ka niisutava toimega ja hoiab naha elastsena ning ei kuivata seda. Pakendil on ka kirjas väga armsasti, et "BB cream with corn flower extract that makes skin baby soft" nii ta tõesti on, nahk on ülimalt pehme :)

image

Kreem on saadaval kahes toonis, normal skin ja bright skin, kahjuks ei oska ma oma toote pakendilt välja lugeda, milline neist minul on. Paraku jääb see suvel kandmiseks natukene liiga heledaks. 

Nature Republic By Flower BB kreem SPF35/PA++ on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 7,5 eur. 

Hindeks 7/10

2) Tony Moly toitev õuna-mee näokreem

image

Mis tootega on tegu?
Toitev õuna-mee näokreem. Sisaldab naturaalseid mee ja õuna ekstrakte. Stimuleerib nahka tootma rohkem oma kollageeni. Kollageen tõstab naha elastsust. Red Appletox Honey Cream silub väikeseid kortse, parandab näovärvi ja niisutab nahka. Mee-ekstrakt ja mesilasema toitepiim on antibakteriaalse toimega. Kreem on ideaalne tundlikule nahale. Kreemis sisalduv taruvaik on tugev antioksüdant. Tume mesi sisaldab palju mineraale ja aminohappeid. Kreem on suurepärase naturaalse lõhnaga! Sobib igale nahatüübile, kaasa arvatud kuivale ja tundlikule.
Kasutamine: Kanda hommikul ja/või õhtul puhtale näonahale patsutavate liigutustega, kuni kreem imendub täielikult.

Esiteks, keda ei lummaks see punane ladvaõunake? Nii ahvatlevat pakendit tahaks küll kohe avada ja testida ning kui juba õun on "pooleks lõigatud" ja sealt tungib ninna imehea lõhn, siis on asi küll otsustatud, et 2 kriteeriumit minu lemmikkreemiks saamiseks on täidetud. 

Kreem on väga õrna ja vedela koostisega ning selleks, et seda paremini näole kanda on tootega kaasas ka spetsiaalne abivahend. Tänu sellele lusikakesele ei satu ka bakterid kreemi sisse, sest kui võtta kreemi sõrmedega, siis paratamatult satub sinna sisse erinevaid pisikuid, mis hakkavad aga näol "rõõmsalt" elutsema. 

Nagu mainitud on kreem väga kerge koostisega ja see teeb selle etemaks teistest kreemidest. Seda kulub väga vähe, sest see on uskumatult niisutav. Näonahk muutub väga elastseks nii nagu on ka toote kirjelduses mainitud. Samuti imendub see mõne minutiga ja ei jäta paksu kihti nahale. 

Mina olen kreemi kasutanud nii hommikul kui ka õhtul ja tõesti näonahk on muutunud märgatavalt pehmemaks. 

Tony Moly toitev õuna-mee näokreem on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 12,00 eur. 

Hindeks 10/10 

3) Tony Moly veekindel geel-silmalainer  - toon 2 (Brown)

image

Mis tootega on tegu? 

Veekindel geel-silmalainer. Eriline geeli tekstuur võimaldab harjal libiseda kergelt mööda nahka, jättes kiiresti veekindla kihi. Lainerijoon tuleb tänu sellele sirge ja sile, ei valgu laiali isegi niisketes oludes ja palavas.

Kui ma sõbrannaga oma pakil järel käisin ja pakist tuli välja see lainer, siis ütles, et temal on see lainer olnud ning ainult kiidusõnad selle kohta tulid. 

Ma pole varem sellisel kujul lainerit isegi mitte näinud, rääkimata kasutamisest. Sellel on kaasas topsike värviga ning pintsel, millega saab võta täpselt vajaliku koguse värvi. 

Pintsel on minu jaoks natukene paks ja tagasihoidlik nagu ma olen eelistaksin tõmmata veidikene peenemat joont, kuid ma tean et nii peene joone armastajaid nagu olen mina, on väga vähe. 

Nagu eelnevalt mainisin, siis saab pintsliga võtta just sellise koguse värvi nagu ise soovid - heledamat või tumedamat joont. 

image

Lainerijoon kuivab päris kiiresti ja püsib väga hästi peal. Minul kestis lainer 13 tundi. Väikest parandust vajasid küll silmanurgad, aga kohe räägin miks. 

Minul ajas lainer sügelema need kohad, kus see puutus kokku silma limaskestaga. Võib-olla on asi selles, et olen kogu aeg kasutanud sama lainerit ja nüüd " ehmatasin" silmi millegi uuega? Ei oska sellele vastust anda, kuid nüüd tean, et päris silmanurka toodet panna ei saa. 

Püsivuse mõttes on toode 5+ tõesti, sest meigieemaldajaga oli isegi tükk tegu, et lainer maha saada. Tubli töö! :)

Tony Moly veekindel geel-silmalainer on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 8,60 eur. 

Hindeks 8/10

Ning tänaseks ongi kõik.

Suur tänu Meon.ee e-poele! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: saa kauniks koos Korea kosmeetikaga