EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Natukene uut !

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Nagu ma lubasin, siis ma teen teile pisikese ülevaate oma paarist tootest. Ma lihtsalt olen selline inimene kes ei viitsi endale tavaliselt eriti soetada, oma põhirohu suunan sellele, et üritan oma kokku kraabitud nänni ära kasutada ja lihtsalt loodust hoida :D

 

image

1. See on see minu kurikuulus lemmik Love potion parfüümivesi. Sellest olen ma blogis küllaltki palju laterdanud ja kribanud. Parfüüm asetseb vägevas disainitud pudelis, pudel on mõnusalt lameda kujuga ja kork on ülimalt pikk, ning seetõttu jääb mulje, et parfüüm on üpris luksuslik. Värvuselt on ta tumepunane mis lisab sellele sensuaalsust. Pudel on klaasist ja see muudab seda raskemaks, kork aga plastikust.

Lõhn on mega magus, niiet need kellele magusad lõhnad ei meeldi, ei peaks selle lõhna poole isegi mitte vaatama. Lõhna on 50ml ja pealpüsivus on super. Mina lasen seda tavaliselt paar korda ja kui mõni päev seda pluuset/särki ei kanna, ning paari päeva pärast kätte satub, siis on lõhna päris hästi tunda :)

Parfüümis on hästi tunda šokolaadi ja vanilli :)

2. Viimasel ajal olen ma endale kõvasti rõhku lisanud sellega, et ma kasutan palju rohkem igasugu ihupiime kui ennem. Niisiis jäi mulle Konsumist kätte sellise vahva kujuga Fa ihupiima pudel. Selle toote puhul on mugav see suur kork mida on hea plõksutada lahti jatehes ja kinni pannes. Sisaldab see endas kolme õli. Lõhnalt meenutab õrnalt neid beebi lappe. Imendub üpris kiiresti ja jätab naha mõnusalt pehmeks.

Toodet on 250ml. 

3. Viimasena jutustan ma natukene sellisest tootest nagu Pure skin cleansing wipes ehk näopuhastus lapid. Pakk on kilest ja väike, mistõttu on seda hea kaasas kanda, sest ta ei võta palju ruumi. Mina isiklikult jäin nende lapikestega väga rahule. Pakis on 25 niisutatud lappi, ning pakk on kergesti taassuletav. Lõhna poolest on nad mõnusalt värsked, kuid samas on tunda õrnalt magusat lõhna. Lapikesed lubavad sügavuti puhastada näonahka ja lubavad mitte tekkida uutel vistrikutel ja pooride. Minu isiklik arvamus on selline, et need töötavad minu puhul täielikult, mul, kellel on rasune nahk on väga hea selliseid kotis kaasas kanda ja kui peaks vajadus tulema saab kohe kasutada. Siiski üritan ma neid kasutada ainult paar korda päevas, mitte rohkem. Peale kasutamist jätavad need nahale üpris värske tunde. Maksavad ainult 3 eurot ja sente :)

Pealmised lapid tunduvad kuidagi natukene kuivemad aga alumised on juba rohkem toote rikkamad, ning kindlasti ei jää see minu viimaseks pakiks :)

Praeguseks kõik ja päikest teile! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Natukene uut !