EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mis on minu igapäeva meigikotis?!

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki, Tänases postituses näitan ma teile meigitooteid mida kasutan igapäevaselt. Vahest vahetuvad küll mõned välja nagu ripsmetušs ja puuder aga enamasti on samad tooted mulle truud ikka pikka aega (:

 

image image

 Muidugi ei meigi ma ennast iga- igapäev, sest nahk tahab ka puhata, aga meikides kasutan tavaliselt neid tooteid:
image

Kõigepealt alustan ma loomulikult näost.

Esiteks on mul siin Bourjois´i CC- kreem. See on väga vedel, mis on vahest veidi häiriv, sest see võib hakata korgi lahti keerates lihtsalt välja voolama. Siiski meeldib see toode mulle väga, kuna on kerge ning katab väga hästi kogu punetuse ja sisaldab päikesekaitset.

Selle kõrval on The Balm´i Sexy Mama puuder, mis on läbipaistev ning lihtsalt matistab ilusti näo katvust andmata. Peale panen seda Maybelline´i kabukiga.

image

Enamikel päevadel meeldib mulle oma heledale näole ka veidi jumet anda ning selleks kasutan ma 

Elf´i Blush and Bronzer Duo´t toonis St Lucia. Elf´i päikese puuder jätab väga ilusa jume, aga sellega peab alguses ettevaatlik olema- toode on väga tugeva pigmendiga.

Päiksepuudri pealekandmiseks kasutan Elf´i Angled Blush Brush´i

image
image

Enamikel päevadel teen ka väga lihtsa silmameigi, vahest panen lihtsalt valget lauvärvi üle silmalau.

Selleks meeldib mulle väga kasutada Too Faced´i Glamour to Go lauvärvipaletti. Värvid on hea pigmendiga ning püsivad kaua. Palett on ka mõnus väike ning on väga kompaktne reisimiseks.

Lauvärvide omavahel "sulatamiseks" kasutan Ecotools´i lauvärvipintslit. See pole väga kallis, kuid töö teeb ta ära väga hästi, kui nüüd natuke vinguda, siis võiks pintsel veidi väiksem olla, muidu on kõik super (:


image

Viimaseks on mul siin Maybelline´i Colossal Go Extreme veekindel ripsmetušš, millel on topeltkurviline vars. See pikendab ripsmeid päris mõnusalt, kuid ripsmed ei jää tükki vaid tulemus on väga ilus. Veekindel versioon on mul muidugi sellepärast, et siis ei kogune see päeva lõpuks mu silma alla.
Enne ripsmetušši panekut ma alati koolutan ripsmeid, minu arust annab see ikka väga palju juurde.
Ripsmetušši kõrval on mul Nivea arbuusi huulepalsam. Nagu ma kirjutasin juba oma varasemas postituses, siis see jätab väga armsa roosa kuma huultele ja maitseb nagu arbuus (kuigi see maitse kaob paari minutiga)

Tänaseks siis kõik, loodan, et teile meeldis ning te võite kommenteerida, mis tooteid kasutate teie igapäevaselt (:

Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Mis on minu igapäeva meigikotis?!