EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Blogi tutvustus/ minust

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki, olen 14. aastane tüdruk Tartust. Mind on alati huvitanud ilu ja mood ning olen pidanud ka selle teemalisi blogisid, aga need kõik on kuidagi unarusse jäänud ja tagasivaadates ei tahaks uskudagi, et mina midagi sellist kirjutanud olen. Seekord ma vähemalt proovin tublim blogija olla :D ning kuna täna hakkas mul suvevaheaeg, on mul 3 kuud vaba aega, niiet kindlasti leian ma aega ka regulaarseks blogimiseks ja videote tegemiseks.

Jah, ma teen youtube'i ingliskeelseid videoid, mis on ausalt öeldes päris lahe, ja hea võimalus inglise keele oskuse arendamiseks :DLisaks ilule ja moele (millest huvitumime on nii tüüpiline minu vanuses tüdrukute puhul) meeldib mulle väga trenni teha ja süüa võimalikult tervislikult.Eks sellest kõigest ma siis hakkagi blogima (:Üks pilt ka teile minust

 
Järgmise postituseni :)
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Blogi tutvustus/ minust