EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu 5 Suve Lemmikut Riideeset

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

Täna näitan teile oma viite kõige lemmikumat suve riideeset.
Need on siis riideesemed, mida kannan suvel kõige rohkem ning mis mulle väga-väga meeldivad. Arvatavasti hakkan ma seda tegema iga aastaaeg niiet see on siis mingit moodi "postituse sari" :D


Vabandan juba ette, et enamus asju on pärit H&M- st, mulle lihtsalt nii meeldib see pood ning hinnad on seal ka väga head.

image

1. Pluus on pärit H&M- st . See on selline mõnus õhuke, mis on väga pehme ning armas. Mulle tohutult meeldib selle armas heleroosa värv ning kiri pluusil on ka päris lahe. Ideaalne suveks

2. Kõrge pihaga püksid ZARA-st. Väga ilusad heledad ning mõnusad suvel kandmiseks. Sobivad kokku väga hästi crop top´idega.

3.Heleroosa kampsun LINDEX- ist. Samuti väga õhuke, ning pehme. Suurepärane suveõhtuteks, kui on veidi külmem ning tahaks midagi peale panna, kuid ei taha midagi väga paksu.
Ka see on sellist armast heleroosat värvi, mis on mulle viimasel ajal väga meeldima hakanud.

image

4. Lilleline crop top H&M-st, Väga ilus ning sobib väga hästi Zara lühkaritega. Crop top´id on viimasel ajal väga moes ning mulle need täiega meeldivad.

5. Korallivärvi kleit H&M-st. Mu üks kevad/ suve kantuim riideese, see on nii ilusat värvi ja istub seljas väga hästi. Pildil tundub see kuidagi väga roosakas tegelikult on see rohkem oranžikat tooni. Selle kleidi üheks miinuseks on see, et kleidiriie on väga kortsuv, aga muidu meeldib see mulle väga.

Praeguseks siis kõik, mis on sinu suve lemmikumad riideesemed? (:
Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Minu 5 Suve Lemmikut Riideeset