EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nipid kuidas leida motivatsiooni trenniks

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

Tänases postituses jagan teiega nippe motivatsiooni leidmiseks. Motivatsiooni puudumine on väga suur põhjus miks paljud inimesed ei viitsi/ taha trenni teha. Ka minul on palju selliseid päevi, kus lihtsalt tahaks logeleda diivanil ja mittemidagi teha, aga nii ei jõua küll soovitud tulemusteni.


Selleks ongi vaja leida kusagilt motivatsiooni. Kaalust alla võtmine on küll 80% söömine ning 20% trenn, kuid siiski tänu trennile saad sa hea enesetunde, tugevad lihased ning oled vastupidavam.

image

1.Tee endale treeningplaan


image
 Kui sa teed endale valmis plaani, mis trenne sa järgmisel nädalal tegema hakkad, siis on suurem tõenäosus, et sa neid ka tegelikult teed. Ja peale igat tehtud trenni tee endale märkmikusse ristike, et see on tehtud. Kuid jäta siiski meelde, et harjutusi tuleb ka vahetada, kui sa koguaeg ühte ja sama asja teed, siis lõpuks ei paku see sulle enam mingit pinget.

2.Proovi teha trennist rutiin

image

Kui võimalik siis hakka treenima kindlatel aegadel. Näiteks suvel lähed hommikul jooksma ja õhtul jõusaali. Kui sa niimoodi juba mitu korda teed, siis saab trennist sinu üks päeva osa ning varsti tekib juba rutiin, niiet sa oled täiesti harjunud sellega, et hommikul esimese asjana lähed jooksma.

3.Motiveerivad pildid

image

Tumblr, Pinterest ja Weheartit on täis väga lahedaid motiveerivaid pilte. Otsingusõnadeks võid panna "fitness, fitness motivation, workout motivation, fitness clothes" jms.
See on üks parimaid viise minu arust, sest sealsed pildid on väga ilusad ja motiveerivad. Tekitavad tahtmise kohe majast välja minna ja joosta :D

4.Ilusad trenniriided

image

Veel üks väga suur motivaator. Osta endale ilusaid ja erksates värvides trenniriideid. Need kohe panevad end hästi tundma. Kui sa teed näiteks õhtu poole trenni siis terve päeva ootad sa kuni saaks need kenad riided selga panna (vähemalt mul on nii hihi :) Kuid vaata, et need ka mugavad oleksid, mitte ainult ilusad ;)

5.Premeeri ennast

image

Luba endale nädala lõpus (kui sa nädala sees oled ilusti treeninud) midagi. See võib olla nii šokolaad, kui ka uus huulepulk või miks mitte ka mingi ilus uus spordirõivas. Veel üks lahe idee mida ma nägin Pinterest´is oli see, et peale igat trenni paned mündi purki ja siis näiteks kuu lõpus ostad selle eest endale midagi.

See on siis kõik, ma loodan, et teile meeldis tänane postitus ning, et te leiate motivatsiooni ja jõuate soovitud tulemusteni

Järgmise postituseni!
Eva

image


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Nipid kuidas leida motivatsiooni trenniks