EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: YSL Rouge Volupte Shine Lipstick

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

Tänases postituses arvustan siis YSL´i huulepulka toonis 15 Corail Intuitive.
Oiii kui kaua olen ma tahtnud proovida YSL´i huulepulki, igaltpoolt olen kuulnud ainult kiidusõnu, mis aina kasvatasid ja kasvatasid mu huvi nende vastu. Ainukeseks probleemiks selle ostmisel oli hind, mis on päris krõbe. Nimelt maksab selline väike huulepulk 33€, kuid pole ka ime, sest YSL on ju luksusfirma.

image
Kuna mu huvi selle toote vastu oli väga suur otsustasin selle endale sünnipäeva kingiks teha (:

image

Juba pakend on sellel tootel imeilus ning väga luksuslik ja uhke. Huulepulga tuub ja kork on kuldset värvi ning keskel on YSL´i logo. 

Olen seda huulepulka nüüd juba mitu korda kandnud ning võin öelda, et mulle see väga meeldib. Selle konsistents on väga pehme ning libiseb nii mõnusalt üle huulte.

Kuna huulepulk on väga niisutav, siis pole pigment huulepulgal väga tugev, mis on tegelikult isegi hea asi, sest suvel on palju mõnusam kanda kergemaid huulepulki.

Püsivus on sellel huulepulgal täitsa OK, mitte just kõige parem, sest hommikust õhtuni vastu ei pea ning süües- juues tuleb enamus siiski maha, kuid õhtul pidulikule üritusele minnes sobib see väga hästi või miks mitte ka päevaseks kandmiseks (kuigi siis pead peale igat söögi korda huuli värskendama)

image
image
Toon tundub siin käepeal kuidagi väga punakas, aga tegelikult on see rohkem selline roosakas- oranž.
Käe peal on mitu kihti, kahjuks ühe kihiga sellist tulemust ei saa. Nägu näha alumisel pildil siis on huulepulgas ka selliseid säravaid osakesi, mis jätavad väga ilusa õrna sätenduse huultele.
See huulepulk sarnaneb väga huuleläikele, sest on õrn, veidi sätendav ja pehme, ainult pigment on tugevam.

Toote plussid:                   Toote miinused:

ilus toon                     hind pehme ja õrn              püsivus luksuslik pakend niisutav Kokkuvõtteks meeldib see toode mulle väga, nii mõnus luksuslik tunne tuleb kohe, kui seda oma kotis hoida (imelik või mis :D ) kuid hinna ja püsivuse pärast ei saa anda sellele 5 punkti.
Kui küsida, kas hind on seda väärt, siis vastaksin, et oleneb. Kindlasti leiab häid huulepulki ka odavamast klassist, aga see huulepulk on kindlasti proovimist väärt, kui veidikenegi on vaba raha mida kulutada (:

Hindeks annan: 4/5

Kas teie olete YSL´i huulepulki proovinud, mis on teie arvamus neist?

Järgmise postituseni,

Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Review: YSL Rouge Volupte Shine Lipstick