EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viimase aja lemmikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Täna näitan teile tooteid, mille järgi käsi sirutub viimasel ajal eriti tihti, kõik nad on lihtsalt nii head.

image
Lumene Bright Now Vitamin C Night Cream
Lumene`l on mõned kreemid saadaval mini variantides(15ml), kasutasin juhust ja proovisin paar kreemi järgi. Tk hind jäi 5€ kanti. Minitoode on hea võimalus testida ja hiljem on kindlam täissuuruses toode osta, pole muret, et äkki ei sobigi.
Antud öökreem meeldib mulle eriti hästi. Niisutab väga hästi ja jätab naha meeldivalt pehmeks. Tekstuur on mõnus ja lõhn on ka täpselt minu kapsaaeda (kergelt tsitruseline). Pakend on küll tilluke, aga peale kuu ajalist kasutamist põhi veel ei paista. image
Real Techniques Stippling Brush
Väga mugav jumestuskreemi peale kandmiseks. Pintsel on kvaliteetne ja ilus, "harjased" mõnusad ja pehmed. Lisaks on sellel pintsil ots lame, saab lauale/riiulile püstisesse asendisse panna. Mul see seisbaki püsti ja alti valvel, mitte pintslitopsis :D
Tahan kindlasti ka teisi Real Techniquesi pintsleid proovida. Eriti oleks vaja põsepunapintslit ja miskit kontuurimise jaoks. Mõni lauvärvi pintsel poleks ka liiast. image
Bourjois Bronzing BB Cream
Kergesti "hajutatav" ja ühildub nahaga hästi, jättes õrna päevitunud tulemuse. Pakendile on küll kirjutatud et sobib igale nahatoonile, aga seda ma ei tea kuidas see päris heledanahalistel jääb. Tean, et seda kasutatakse ka jumestuskreemi sisse segades, et talvine heledam jumestuskreem ka suvel nahatooniga match`iks. Ise ma seda varianti veel proovinud pole, aga teen seda kindlasti.
Plussiks on SPF15. Pakend lubab 16-tunnist niisutust, minu arust seda tal küll pole. Nt Garnieri BB-kreem on palju niisutavam. Bourjoisi BB-kreem aga ei jää nahal läikima.
Lõhn on nagu ikka Bourjois Bronzing toodetel - šhokolaadi meenutav. image
YSL Shocking Mascara
Kui nüüd päris aus olla, siis alguses ma sellest tuššist vaimustuses polnud, jäi kuidagi liiga paksult. Nüüd kui toodet on pakendis vähemaks jäänud, doseerib hari ka parema koguse tušši. Muudab ripsmed pikemaks ja volüümikamaks. Pigment on hea, juba esimese tõmbega on värv tume.
Kuigi see tušš on hetkel, kui ta enam nii palju toodet ei doseeri, parim mida proovinud olen, ei ostaks ma seda rohkem. Kui ta oleks juba algusest peale normaalse koguse doseerinud, oleks asi teine. Muidugi maitse asi, mõnele meeldib ripsmetel paks kogus tušši. Igal-juhul, hetkel meeldib see tušš mulle väga! image

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Viimase aja lemmikud