EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aprillis ja mais tühjaks saanud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aeg on teha juttu vahepeal tühjaks saanud ilutoodetest. Kuna siia postitusse mahub kahe kuu jagu "taarat", siis alustame kohe ja ilma pikema jututa.

 

image
image

The Body Shopi pink grapefruiti kehavõi ei olnud miskit nii rammus ja võine nagu TBS teised kehavõid tavaliselt on. Sama hästi võiks seda võrrelda sama firma virsiku kehakreemiga - mõlemad superhea lõhnaga, aga pumbaga kehakreemi on 50 ml rohkem ja mitu eurot odavam. The Body Shopilt sai tühjaks ka white musk smoky rose duššigeel, mis kestis mul pool aastat. Lõpupoole muutus juba igavaks, aga tegelikult on see väga mõnusa lõhnaga geel - tummine muskus ja suitsune roos. Ideaalne külmadel aastaaegadel... tegelikult super ka sumedatel suveöödel :)
Sally Hanseni küünelakieemaldaja oli üsna hea, s.t eemaldas kenasti ka tugevama laki ning ei ärritanud küüsi. Ainukeseks miinuseks on ebameeldiv lõhn, mis ei olnud küll nagu tavaline küünelakieemaldaja. MAC studio fix jumestuskreem on hea jumestuskreem! Suvistel päevadel jääb tiba raskeks, talviseks ajaks on oma hea katvuse ja püsivusega ideaalne. Hind on päris selline, et justkui ei tahakski rohkem osta, vist umbes 27 eurot. JOIKI siidist näoseerumit kasutasin küll päevakreemi asemel, aga nagu seerumit ikka, siis umbes kuu aega järjest ning tegin pausi. Õli imendus kiirelt sisse ja tegi näolapi pehmeks. Kevadel, kui lõpu ära kasutasin, oli seerum vist vahepeal pahaks läinud - tekitas ebameeldivaid vistrikke. Sama firma toniseerivat näovett astelpajuõli ja aaloega olen ennegi kasutanud. See on väga hea õlibaasil näovesi ning mõnusa värske lõhnaga. 100 ml saab liiga kiiresti otsa, võiks olla suurem pudel.
Lirene vitamin energy näotoonik oli wow! Seda jätkus pikkadeks kuudeks ning kahju oli lõppu näha. Näovedeliku sees olid pisikesed oranžid täpikesed, mis pidavat sisaldama e-vitamiini ning nahale energiat süstima. Soovitan! Kuigi ma tavaliselt ei kirjuta deodorantidest ega testeritest, siis seekord peab. Garnier Neo deodorant on kindlasti erinev sellest, mida varem kasutanud olen. Deodorant on kreemi kujul, aga sellega ka kogu "suur mull uudse asja ümber" piirdub. Ilmselt on koostist lihtsalt rohkem nö vedelemaks tehtud, mõned halvad komponendid kõrvale jäetud ja teisi jälle rohkem lisatud. Tavalistel päevadel kasutamiseks why not, aga treenides ei kaitse see kindlasti higilõhna eest. Lõppu on tuubist ka väga raske kätte saada. Kes otsib leevendust kuivale või ülikuivale nahale, siis Dr. Hauschka roosikreem on sinu (ja minu) päästeingel. Kolme euro eest (kallis küll, jah) saab selle brändi letist pisukese testrisarnase tuubi, mille sees on umbes poole nädala-nädala jagu kreemi. Ja kui mõnus on roosikreem! Kreem on paks ja pakub väga tõhusat niisutust, kindlasti ostan täissuuruses kreemi sügise hakul. Natuke leebem variant normaalsele nahale on Dr. Hauschka küdoonia päevakreem. Samuti hea kreem ja huvitava lõhnaga - mitte midagi halba ei oska öelda. L`Oreali Miss Manga ripsmetušši olen siin blogis ennegi ülistanud. Kui ma muidu ei kipu väga kaks korda rohkem samu meigividinaid soetama, siis Manga on järgmine tušš, mille järgi poes haaran. Selle peale võib kindel olla, et ei aja ripsmeid tükki, ei määri, vaid pakub hoopis ebreaalset kunstripsme-efekti. 5+ igal juhul.
Kaks küünelakki, mis kaugelt paistavad on punane Manhattanilt ja L`oreal Privèe kollektsiooni tumepruun. Mõlemad superkenad toonid, aga Manhattanile kümme punkti, sest see kestis tublisti neli (!) aastat. L`oreali oma kuivas ära poole aastaga. Jõuludeks sain ühe komplekti Schwarzkopfilt, mille sees oli ka fibreforcesarja spreipalsam. Ja mida lõpetuseks selle kohta öelda? Teeb oma tööd - niisutab, silendab juukseid ja hõlbustab nende kammimist - täpselt see, mida spreipalsamilt oodata. Lisaboonusena hoiab talvel elektri juustest eemal.

Nüüd tuli küll pikk jutt, aga loodan, et sellest oli kellegi kasu.
Kas olete siit midagi proovinud :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Aprillis ja mais tühjaks saanud