EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Currently my favorites

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I´ll show you my five favorite products at the moment!

Thanks to Pille-Riin I discovered Alkmene pickeltupferor anti-spot pad and I am very satisfied! Although my facial skin isn´t a problematic, but sometimes some little fella might surprise you. I also like that the tip is metallic, which is really nice and refereshing.

 

image image

You have seen this L'Oreal lipstick shade 03 Lovely Rose on my blog in the past, but my hand continues to grab it a lot! Such a lovely pink color which looks great many hours. 

During the summer, I try to use less makeup, so my face can relax and on a good facial skin day mascara and this marbeleised powder blush by Avon is all I need. It´s very suitable for easy contouring or and feels great in the summer time, you´ll look fresh and nice!


Näitan enda viite lemmikuid, mis hetkel on mind kõige enam üllatanud ja kasutust leidnud! 
Tänu Pille-Riin´ule avastasin enda jaoks Alkmene pickeltupfer´i ehk vistrikupulga, mida müüakse näiteks Rosalin kauplustes. Mina tellisin selle endale Swedbanki boonuspunktide eest ja olen väga rahul! Kuigi mu näonahk ei ole probleemne, vahel lihtsalt tekivad hormoonide tõttu mõned kõrvalekalded, kuid nendega saab see pulgake väga hästi hakkama. Meeldib ka, et otsik on metallkuuliga, mis on mõnusalt jahutav.

Seda L´Oreali huulepulka toonis 03 Lovely rose olete näinud minu blogis ka varem, kuid jätkuvalt haarab minu käsi kiiretel hetkedel kõige enam just selle toote suunas. Parajalt malbe, kuid tooniv huulepulk sobib igasse olukorda ja püsib ilusti peal.

Suvisel ajal üritan enda nägu meigiga vähem piinata ning "hea näonaha" päeval piisab lisaks ripsmetuššile vaid Avon´i kuldsest põsepunast. See sobib väga hästi kergeks kontuurimiseks või näole sära andmiseks ja leiab suvisel ajal kindlasti väga palju kasutust!

image
In the summer my hair need a little more attention to keep them moisturised and healthy. I've always preffered oils to give shine for my hair, because they are somehow easier and faster to use than the masks. This summer, I have a new Avon  smooth as silk oil. My hair are a bit dry and after using this oil they are really soft and silky, such an easy way to treat your hair.
Also I need to take care of my feet, which in summer also require a little more care. For a long long time I have been using Avon rough skin removerand  it´s definitely the best product for feets that I've ever tried. It has been my favorite for years, works super well!

Suvel vajavad juuksed veidi enam poputamist, et nad hoida niisutatud ja tervena. Olen alati kasutanud juustele sära andmiseks just õlisid, kuna neid on kuidagi kergem ja kiirem kasutada kui maske. Selleks suveks on mul juuste hooldamiseks uus Avoni siluv seerum raskesti sätitvatele juustele. Iseenesest minu juuksed raskesti taltsutatavad ei ole, kuid mõnusa pehme ja siidise tulemuse saavutan sellega küll, kerge moodus juustele pai tegemiseks.

Lisaks juustele vajavad pai ka jalad, mis suvel vajavad samuti veidi rohkem hoolt. Juba kaua kaua on olnud minu jalgade hooldusvahendid just Avon´ilt ning see kõvat nahka eemaldav kreem on kindlasti parim toode jalgadele, mis ma üldse proovinud olen. Juba aastaid mu lemmik ja töötab järjepideva kasutuse korral super hästi!

image

Have you ever tried some of the products? What is your favorite atm?

Kas olete proovinud midagi minu lemmikutest? Mis on hetkel teie kõige suurem lemmik?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Currently my favorites