EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How to fix broken make-up?

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Just recently I talked about lovely, two-in-one product Shocking shine nr.5 by Aden Cosmetics, and a few days later box fell down and blush was broken. I must say that I was really sad, because the product was still new and we started to really match with each other already. Since I have fixed couple of powder and eyeshadow before, I decided to do it this time also. Honestly I don´t know how good this is for the product, but so far nothing hasn´t happened and they work well.

Alles hiljuti rääkisin mõnusast Aden´i kaks-ühes tootest shocking shine nr.5 ning vaid mõned päevad hiljem pudenes karbike maha ja katki sisu oligi. Pean ütlema, et olin tõesti väga kurb, kuna toode oli alles uus ning hakkasime omavahel juba tõesti klappima. Õnneks aga karp kukkudes ei avanenud, seega jäi kogu sisu alles. Kuna olen ka varem paar puudrit ja lauvärvi parandanud, siis otsustasin seda ka seekord teha. Ma ausalt öeldes ei tea, kui hea see teguviis on, kuid siiani midagi eelnevalt parandatud toodetega juhtunud ka pole ja nad töötavad nii nagu varem. image
image
I crushed entire content and filled box with it. Then I pipetted few drops of pure vodka and pushed the product together. I left it to dry and next day the product was ready to use again! It doesn´t look so nice as before but it´s not so important and at least I can have lovely pink cheeks again!

Purustasin sisu täielikult ning sättisin ilusti karbi täis. Seejärel tilgutasin tootele peale puhast viina ning vajutasin veidi massile peale, et kõik koos püsiks. Jätsin kuivama ja järgmisel päeval oligi toode taas kasutusvalmis! Puudub küll kaubanduslik välimus, kuid eks sisu olegi tähtsam ja saan vähemalt põsed taas kaunilt õhetavaks!

image image
Do you know any tricks how to fix make-up?
Milliseid nippe meigi parandamiseks teate?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli How to fix broken make-up?