EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // New Yorker, Mango, Tally Weijl, Terranova, Walking, Reserved, Zara & Vero Moda

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vahepeal on peale ilutoodete ka muud uuemat kraami koju kogunenud. Mõned neist on juba mitu kuud "vanad", aga kuna nad kõik on veel poodides täitsa saadava, siis pildistasin kõik üles, äkki keegi tahab neid shoppama minna. :) Maksumust ma küll väga täpselt enam kõigil toodetel ei mäleta, aga niikuinii on paljud neist juba ales ja palju magusamate hindadega saadaval. 

 

image

Loodetavasti muutuvad ilmad õige pea paljaste säärte kõlbulikeks, sest mul on toredad uued leopardilaigulised püksid! Värvel on küll harjumatult kõrge, aga ongi mugavam. Saadaval New Yorkeris, hinnaks 9,95€.    

image image image ♥ Otsisin mitu kuud endale triibulist pluusi. Sellist natuke laiemat ja mõnusalt õhukest riidest. Olin juba lootust kaotamas, kui sattusin Mango lehele, kust just selline vastu vaatas, millist vaimusilmas olin ette kujutanud. Kogu kaup oli ka sobivalt 30% soodsam, nii et pluus läks maksa 12€ ringis. Pidin oma sisetunnet usaldama ja tellisin XS-i, kuna tavaliselt on mulle Mango S suuruses riided väga suured, ei tahtnud, et pluus päris põlvini oleks. Nüüd aga mõtlen, et veidike suurem võiks see siiski olla, ei ole just liibuv aga... Materjal on muidu mõnus õhuke. Tagant on tsipa pikem kui eest. Pluus asub SIIN.
imageimage
Kus on, sinna tuleb juurde ja üks triibuline pluus tõmbas teise ligi. No EI OLE need ühesugused! :) Ühel on mustad triibud valgel taustal, teisel valged mustal taustal ju. See triibik on pärit New Yorkerist ja on samuti mõnus pehme ja seljas ülimugav. Hinnaks 9,95€.
image image
Nende Tally Weijli tennistega olen ma juba mitu kuud ringi patseerinud. Jahedama või vihmase ilmaga ideaalsed. Ja väga mugavad. Needivaimustus on mul küll üle läinud ja enamus nendega ülelöödud asju konutavad kapis, aga nende papude küljes needid mulle isegi meeldivad. Hinnaks oli 24,95€.  
image See Reservedi palmiga pusa on mu suur lemmik ja mitte ainult palmi pärast, lihtsalt näeb lahe välja ja on mõnus kanda.
Kui ma ei eksi, jäi hind 12€ kanti.
image image Väga väga pehme täitsa tavaline must t-särk Terranovast. Varrukad on mõnusalt üles käänatud. Hind 4,99€.image image

Nende Reservedi pükstega on lihtsalt nii mugav, ei kortsu, plekke pole eriti näha, kui äkki kuhugi muru või heinakuhja otsa vaja istuda, venivad igatepidi ja üldse - mõnusad. Maksid 19,95€, vist. 

image

image

 Süüa ma sõõrikuid eriti ei armasta, mulle maitsevad rohkem kohupiimapontšikud, aga välja näevad need nii lahedad, et alati, kui mõnda kusagil silman, lähevad silmad punni. Jaa, mul juba on Orbiti võtmehoidja. :D Nii ka see Donut Worry särk New Yorkeris minu omaks sai ja seda 9,95€ eest.

image image Väga mugavad suss-tennised Walkingust. No tõesti, kõnniks justkui sussiga, väga mugavad. Hind jäi 7€ kanti.
image
Hästi venivad ja liibuvad teksaretuusid Zarast. Super mugavad ja sobivad paljude asjadega.
Maksma läksid 19,95€, mis on Zara kohta vägagi hästi saadud. :)
image

Selle Vero Moda kleidi soetasin mingit sorti allahindluse ajal ja kuna tema tavahind on samuti soodne 10,95€, siis igati tore ost.

Jällegi väga pehmest puuvillast ja seljas hästi mõnus. Kleit on pigem selline suurem ja lohvakam, eriti mõnus kuumal suvepäeval näiteks randa selga visata. Või poodi jäätise järgi lipata. ;) 

image image Pea kõigist esemetest rääkides käis läbi sõna mugav. :) Aga suvel ongi esmatähtis, et riided-jalatsid oleksid mõnusast materjalist, soovitatavalt puuvillased ja vastu nahka pehmed ja head, siis on suvel veelgi mõnusam olla, onju?
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥



imageimage


image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // New Yorker, Mango, Tally Weijl, Terranova, Walking, Reserved, Zara & Vero Moda