EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY #1

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Ma olen alati mõelnud milline võiks minu kodu olla tulevikus ja alati ma jõuan selleni, et see võiks sisaldada hästi palju iseenda tehtud (DIY ehk do it yourself) dekoratsioone ja muid toredaid ja huvitavaid mõtteid :)

 

Siia toon välja näiteks mõned mõtted mille olen ise internetist leidnud ja nende täide viimine ei tohiks konti murdev olla, ning võib-olla leiate isegi endale siit mõne vahva idee mida proovida :)

image

 Nii väikseid purgikesi saab kindlasti beebitoitusid ostes aga kust neid veel soetada saaks, hetkel pähe ei tule.

Vaja on aerosool värve, liimi (PVA), pintslit ja säravat pulbrit ehk glitterit. Aerosool värvid on saadaval ehituspoodides, liimi peaks igalt poolt poodidest leidma ja glitter pulbri peaks leidma koduekstrast ja teistest kõiksugustest pudi-padi poodidest.

image

 Vaja läheb pudeleid ja tavalisi seinavärve. Kõige pealt valad värvi pudelisse, keerad korgi peale ja seejärel tuleb pudelit raputada niikaua, kuni värv on ühtlaselt pudeli seest katnud. Kui tehtud, vala ülejäänud värv pudelist välja ja lase pudelil vähemalt 24 tundi kuivada ja seejärel kasuta nii nagu sulle endale meelejärgi on.


image

 See on üks mõtetest mis mulle endale tohutult meeldib ja kindlasti viin ma selle täide niipea kui aega leian.

Vaja läheb ühte suurt kivi (mis oleks pealt võimalikult lame, sest seda mugavam on tööd teha), hunnik väikseid ja ovaalseid kive, musta ja valget värvi, ning lõpuks segu või savi.

Töökäik on taaskord lihtsamast lihtsam, vaja on katta suurem kivi pealt segu või saviga, ning seejärel laduda peale väikesed kivid pikkupidi. Seejärel joonistada neile peale valged täpid ja valgetesse täppidesse musta värvi täpid (et neile jääksid silmad). Lõpuks lase kuivada ja aseta see sinna kuhu ise tahad :)

image

 Meie oleme juba ammu kokku leppinud, et meie kodu tuleb võimalikult maa ja loodus lähedane, ning mis oleks veel paremaks dekooriks kui see sama kivikestest laotud kuumaalus. Ma arvan, et kõige ilusamad kivikesed saabki korjata mere äärest, olema peaksid need ovaalsed, sest siis jääb kõige parem tulemas. Kivide aluse külge paigutamiseks läheb arvatavasti vaja kuuma liimi, sest see on kõige kindlam.

image

See on järgmine mõte mis minu koju suurepäraselt sobiks. Vaja on reha, kaks naela ja haamrit.

Niisiis võtad ja lööd selle reha naeltega seina peale ja valmis ta ongi :)

Kui tegu pole uue rehaga, siis oleks kõige parem ennem reha liivapritsiga üle lasta (rooste ja muu sellise mustuse eemaldamiseks) ja kui soovi on siis võib selle lihtsalt aerosool värviga üle lasta.

Seejärel saad sinna riputada pokaalid.

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A DIY #1