EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Used up in April-May!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

It has been a while since the last empties post, so here is the April-May used up products!

 

imageOnce again I finished up Dermosil red orange roll on, I'm not going to stop it longer since I've talked about this already here. I have been a user of this product for several years, so it says more than words. Next is shower gel red orange, which was very refreshing. Unfortunately red orange conditioner didn´t left me so good impression. I didn´t feel absolutely no difference in my hair. Finally from Dermosil products I finshed up tooth gel, which actually was just another typical toothpaste, ocean blue color and refreshing taste, nothing new. However, I really liked Garnier Shampoo for dry and damaged hair, which I talked about here . Actually I still have to finish up last peace of Avon heat infusion treatment and I´ll make a separate review about it. For a while I used Systane ultra eye drops, but the product became a gel and I just didn´t dare to use it again. The last but not least is a super nice Fairy city lights shower gel by Oriflame. This is quite a different smell, which might not please everyone, but I love it. For me, it reminds rainy, but cozy nights when you can hide under the blanket with lovely cup of tea. 
image


Viimasest tühjade potsikute postitusest on juba veidi aega möödas, seega siin on taas uus! 

Seekord on küll tooteid veidi vähem ning kõik on kuidagi väga vannitoa-suunitlusega, kuid seekord on läinud nii. Püüan edaspidi olla tublim ja rohkem sorteerida-kasutada ka meigisahtlite sisu!

Taas on tühjaks saanud üks Dermosil´i punase apelsini roll-on, ma ei hakka sellel pikemalt ka peatuma, kuna olen sellest rääkinud juba siin. Olen olnud selle toote kasutaja juba mitu head aastat, see ütleb vast rohkem kui tuhat sõna. Samast sarjast sai otsa ka punase apelsini dušigeel, mis oli väga mõnusa värskendava lõhnaga ning vahutas ka hästi. Kahjuks nii head muljet ei jätnud mulle punase apelsini palsam, mille oleks võinud sama hästi ka kasutamata jätta, kuna ma ei tundnud juustel absoluutselt mingit muutust, pigem läksid nad veidi kiiremini rasuseks. Viimaseks Dermosil´i tooteks oli hambageel, mis tegelikkuses oli minu arvates täiesti tavaline hambapasta, ookeani sinine värvus ning värskendav maitse, ei midagi uut siin päikese all, kahjuks.Küll aga meeldis mulle väga Garnier´i palsam kuivadele ja kahjustatud juustele, millest rääkisin pikemalt siin. Tegelikult on veel viimane piisk vaja kasutada ära Avon ´i maroko argaaniaõliga soe juuksehooldus, millest on plaanis teha eraldi postitus. Hetkel oskan aga öelda, et tegemist on tõesti millega põneva ja toitvaga! Lisaks jõudsin veidi aega kasutada Systane ultra silmatilku, kuid see toode muutus just kui geeliks ja ma lihtsalt ei julgenud seda enam kasutada. Viimaseks toon välja super mõnusa Fairy city lights dušigeeli Oriflame´lt, mille lõhn täitis vannitoa ja jäi õrnalt ka nahale. Tegu on üsna omapärase lõhnaga, mis ei pruugi kõigile meeldida. Minule meenutab see aga vihmaseid, kuid hubaseid filmi-õhtuid, mil saab sooja pleedi alla pugeda ning vihma krabinat kuulata, täpselt selline sume lõhn!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Used up in April-May!