EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: nägu särama astelpaju abil

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ilusat esmaspäeva kaunitarid! :)
Enne kui postituse juurde lähen sooviksin rääkida tänasest eesti keele eksamist, mis läks mul väga hästi. Eksam oli oodatust raskem, kuid siiski sain hindeks viie ning olen tulemusega väga rahul. Tegelikult sooviksin siinkohal teid tänada. Miks just nii? Nüüd teen väikese ülestunnistuse - põhjus, miks ma blogin on ka see, et soovin oma keelt arendada ja teate, te olete mulle suureks toeks olnud. Kui te ei loeks mu blogi poleks mul kellelegi kirjutada. Kui varem olid mu kirjandid nelja-viie vahel, siis sel aastal on olnud iga kirjand, viimse kui üheni viis, peaksin vist rõõmus olema, et te mul olemas olete, aitäh! :)


Täna räägiksin teile orgaanilisest näohooldussarjast, see on BIO2YOU. Muideks, sellelt bärndilt leiate ka muid tooteid, peale näohoolduse. Kõik tooted on orgaanilised ning sisaldavad astelpaju, kindlasti minge tutvuma: http://www.bio2you.ee/.
Minule saadeti testimiseks:
Orgaaniline näopuhastuskreem Orgaaniline oomega 3-6 seerum 2 tootenäidist orgaanilisest vananemisvastasest kreemist

1) Orgaaniline näopuhastuskreem

image

Mis tootega on tegu?
BIO2YOU orgaaniline näopuhastuskreem on rikkaliku kreemja koostisega ja puhastab õrnalt naha meigist ja päeva jooksul kogunenud mustusest. Taimsed õlid pehmendavad ja niisutavad nahka sügavuti, muutes selle säravaks ning nooruslikuks.
Orgaaniline näopuhastuskreem sobib igale nahatüübile, ka tundlikule nahale. Võib kasutada ka silmameigi eemaldamiseks (mitte veekindla).
Tänu orgaaniliste looduslike õlide nahka sügavniisutavatele omadustele mõjub puhastuskreem nahka tõeliselt hellitavalt, eriti intensiivseks värskustundeks kasuta koos orgaanilise näoveega.

Olge nüüd valmis, kiidulaul algab - 1, 2, 3!

Kui ma varem olin täiesti kindel, et Garnieri näopuhastusgeelist ei leidu kuskil paremat, siis see toode teeb Garnierile küll silmad ette ning nüüd olen loobunud oma eelmisest lemmikust. See on nahale tunduvalt kergem, jätab kordades värskema tunde ning tagab suurema puhtuse. Mis mulle väga meeldib, et see ei vahuta hullumeelselt ning kui peakski sattuma suhu või silma, siis pole mingit probleemi, et see maitseks kehvasti või ajaks silmad kipitama. 

Kui nägin nime näopuhastuskreem, siis kartsin, et tegu on näopiimalaadse tegelasega, kuid pidin eksima ja läks õnneks, et nii ei olnud, sest näopiimad ei sobi mulle üldse. Kuhu ma oma jutuga aga jõuda tahtsin on see, et sõna kreem tähendab minu jaoks 2in1 toodet. Peale puhastamist pole minul vaja näiteks kreemitada nahka, vaid ainuüksi sellest tootest piisab, et nahk siidiselt pehme oleks. 

Lõhn on väga väga neutraalne, kergelt hapukas ja minu jaoks natukene troopiline. näopuhastuskreem ise on aga üpris peenes, klassist pudelikeses, millel on mõnus pumbaga otsik. 

Kindlasti hakkan seda ka edaspidigi tellima, sest tõepoolest on tegu imevahendiga! :)

Orgaaniline näopuhastuskreem on saadaval http://www.bio2you.ee soodushinnaga 10.00 eur (tavahind 17.00 eur). 

Hindeks 10/10

2) Orgaaniline oomega 3-6 seerum

image

Mis tootega on tegu?

BIO2YOU orgaaniline oomega 3-6 seerum on unikaalne looduslik naha antidepressant, mis on rikastatud proendorfiinide kompleksiga, mis tugevdab ja aktiveerib naharakkusid ja nende uuenemist just nagu loomulik õnnetunne seda teeb. Euphoryl™, mis on rikas oomega-3 rasvhappe poolest stimuleerib loodusliku õnnemolekuli dopamiini tootmist. See oomega 3-6 seerum on tõeliselt õnneliku naha saladuseks.
Seerum ühtlustab jumet, muudab naha siledaks ja elastsemaks. Sisaldab kontsentreeritult taimseid aktiivkoostisaineid ning asendamatuid rasvhappeid, mis tugevdavad naha kaitsevõimet – vähendab keskkonnamõjutustest tingitud enneaegset vananemist.

Õnnelik nahk - see väljend ise kõlab juba nii armsalt, sest eks näonahk ole ka see, mida inimesed esmapilgul märkavad ning mis saab parem olla, kui sinu näost kiirgab juba õnnelikkust.

Alustaksin sellest, et mulle väga meeldib toote disain ja see, kuidas toodet saab nahale kanda. Pipetiga on põnev toodet näole kanda ja see on ka minu esimese kogemusega sellisel kujul seerumiga.

Kuna suvi on lähenemas eelistaksin suvel käia ilma meigita, mida ma ka juba praegu teen, kuid ometigi vajab nahk kaitset erinevate keskkonnamõjude eest (uv kiirgus, tolm, mürkained jms.), siis seda seerumit ma sellistel puhkudel kanda soovitaksingi. See kaitseb nahka, muudab selle väga pehmeks ning elastseks ja tõesti teeb ka värskemaks ja "õnnelikumaks". Ma ei tea kas asi on minu kujutlusvõimes, aga mulle tundub, et selle toote abil olen ma tõesti saanud enda näole ka rohkem jumet. 

Koostis on ehk natukene liiga "rammus" ja seetõttu pean seerumit kandma pea poole vähem kui soovitatud 5 tilga asemel 3, muidu see lihtsalt ei imendu mu naha sisse. Kuna mul on normaalne nahatüüp, siis usun, et 5 tilga vajadus on pigem neil, kelle nahk on kuivavõitu.

Orgaaniline oomega 3-6 seerum on saadaval http://www.bio2you.ee soodushinnaga 15,00 eur (tavahind 27,00 eur).

Hindeks 8/10 

3) Orgaaniline vananemisvastane kreem

image

Mis tootega on tegu? 

BIO2YOU orgaaniline vananemisvastane kreem astelpaju, hüaluroonhappe ja argireliiniga on efektiivne kortsudevastane kreem, mis aitab vähendada kortsusid, niisutab, pinguldab ja toidab vananevat nahka arvestades just küpse naha eripärasid.
Vananemisvastane kreem muudab naha nooruslikumaks, parandab selle elastsust ning toetab kollageeni tootmist nahas – nahk on niisutatum, säravam ja uute kortsude teke pidurdub.

Ma ei oska vananemisvastaseid kreeme väga põhjalikult arvustada, sest kortsudega mul veel õnneks probleeme pole. Proovisin seda lihtsalt kui näokreemi ning nahal oli see õrn ning jättis väga sametise tunde. Naha sisse imendus see väga kiirelt ning tegi selle elastseks ja palju "elusamaks".  Lõhna poolest sarnanevad kõik tooted ning ka see oli meeldiva ning troopilise lõhnaga. Kui võrrelda kreemi ja seerumit, siis kreemi koostis on tunduvalt kergem seerumi omast, kuid seerumi ülesanna ongi olla väga rammus ja paks. Kreem ise on jällegi pooleldi vedel ning seda on lihtne näole kanda. 

Ning tänaseks ongi kõik, loodan, et teile meeldis ning saite siit julgust nii mõndagi toodet proovida.

Suured tänu BIO2YOU meeskonnale, et nad minuni need toredad tooted saatsid.

Ilusat õhtut!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: nägu särama astelpaju abil