EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Sleek MakeUP + kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen Sleek´i tooteid nende kodulehel juba ammuilma uudistamas käinud. Eriti huvitavad mind põsepunad, nende heast kavliteedist ja kõrgest pigmendisisaldusest olen palju lugenud. Ostud sealt on jäänud mul siiani tegemata, enamasti suutmatusest valida tooni, sest valik on suur. :)

 

Suur oli ka minu rõõm, kui minuga võeti ühendust LEVELZONE e-poest ja pakuti võimalust Sleek MakeUP tooteid proovida. Nii tore, et see bränd nüüd ka Eestis saadaval on ja veel nii hea hinnaga - tooted maksavad pea sama palju, kui Sleek´ i enda kodulehel. Valisin pika vaagimise peale välja kolm toodet, millest nüüd lähemalt juttu teengi.  image

Luminaire Highlighting Concealer / 01

Mulle tohutult meeldivad Sleek´i toodete pakendid, need on nii mõnusast matist plastikust ja käes head katsuda. Disain on vaoshoitult minimalistlik ja šikk. Nii on ka selle pliiatsiga - see näeb lahe välja ja kasutada on pliiatsit tänu matile pinnale mugav, see ei libise käest. Pliiatsi otsas olevat nuppu tuli esimesel korral päris tükk aega plõksutada, et kreem lõpuks pintsli vahelt paistma hakkaks. Ka nüüd, igapäevaselt kasutades, tuleb veidi kannatust varuda, sest peale igat klikki tuleb natuke oodata, kreemil läheb veidi aega, et kohale jõuda. Närviliselt plõgistada ei maksa, siis on enam, kui kindel, et lõpetad suure portsu ülejäägiga. Esimestel kasutuskordadel juhtus sedagi, et pliiatsile korki peale surudes vajutasin kogemata nuppu ja järgmisel korral oli juba veidi kuivanud kreem mind pintsli otsas ootamas. :)   

image

Tegu on kahetoimelise tootega - selles on ühendatud peitekreemi ning valgustpeegeldava pliiatsi omadused. Lisaks lubab see nahka niisutada. 

Valisin tooni 01, mis on roosakas ja sobib hästi sinise tooni neutraliseerimiseks, just sellist värvi mu silmaalused ongi. Kui kreem nahale kanda, ei ole valgustpeegeldavat omadust kohe märga, see on tagasihoidlikum, kui olen harjunud selliste toode puhul nägema. Kuid kreem muudab silmaalused tõesti heledamaks ja pilgu seeläbi säravamaks. Kuna valgustpeegeldav efekt ei ole nii ilmne, saab kreemi hästi kasutada ka vistrike ja muu peitmiseks, mis esiletõstmist ja kuma loomulikult ei vaja. :) Väga tumedaid laike ja punetavaid punne selle tootega siiski katta ei õnnestu, aga väiksemat sorti toonierinevused peidab see ilusti.

image

Need valgustpeegeldavad pliiatsid, mida siiani olen proovinud, on olnud kõik väga kerged ja pigem vedelapoolsed. Sleek´i oma aga on hoopis teisest puust - see on palju tummisem ja natuke kleepuv. Kuna kreem on mõeldud mitte ainult peegeldama vaid ka peitma, on see täitsa kohane. Küll peab tegutsema kiirelt, sest nahal kuivab see ohtlikult kiiresti. Kui esialgu tundub kreem näpu all veidi naksuv, siis kuivab see täiesti matiks. Silmaaluste jaoks ehk isegi liiga, kel palju kortse võivad natuke muret tunda. Siin aitab niisutav silmakreem või siis natuke kannatust, sest mõne aja pärast sulab kreem veidi ja nahk tõmbub siledamaks. Vähemasti minu nahal, mis on rasune, kuivema naha omanikel võib asi teistmoodi käia.  

image

Pintslid, mis tavapäraselt valgustpeegeldavate pliiatsite otsas, ei leia minu poolt küll kunagi kasutust. Kuna toodet väljub neist alati rohkem, kui korraga vaja, ei ole kreemi pealekandmine nendega võimalik. Kasutan nagu ikka oma sõrmi või pintslit. Kuna see toode on hästi kiirelt kuivav, siis soovitangi just oma sõrmed appi võtta - soojuse toimel püsib kreem veidi kauem hajutamiskõlbulik. See pliiats sobib eeskätt neile, kes soovivad tumedaid silmaaluseid peita ja seda ilma liigse helendava efektita. Pilgu kirkamaks ja puhanumaks muutmisega saab kreem väga hästi hakkama. Karmide vistrike, armide peitmiseks või väga kumava efekti saavutamiseks on olemas hoopis teised tooted. ;) 

image

Eyebrow Stylist

Selle pliiatsi juures võlus mind eeskätt hari, mis ühes otsas korgi all peidus. Kaks ühes tooted on alati minu poolt tervitatavad, kosmeetikakotis ruumi jälle rohkem. :) Algul tundus hari harjumatult väike, aga see teeb oma tööd väga hästi, sest harjased on tihedad. 

image

Valisin tooni medium, mis tundus mu preaguse juuksetooniga, mis hakkab juba pigem pruunikat kui musta meenutama, kõige paremini sobivat. Tagantjärgi tarkusega valiksin ehk siiski dark´i , mis tundub olema natuke külmem toon, medium on minu jaoks veidike liiga "karupruun."  Aga mitte nii oranž, et ma seda kasutada ei saaks. Tegelikult on viimatine juuksevärv, millega väljakasvu värvisin samuti veidi soojem, kuldse alatooniga, nii et suurt kontrasti ei teki, sest kulmuvärv tulebki juuksejuurte värvi järgi valida. 

image

Mulle meeldib, et pliiats ei ole liiga pehme ega sula nahaga kokkupuutel - sellega saab ilusti "joonistada" kartmata, et nahk liialt palju värvi saab, see jääb pigem kulmukarvadele püsima. Pliiatsi ots on mugavalt lapik, nii ei muutu see kasutades paksuks ja nüriks. Koostis on selline, mis teeb ka vabalt vaha töö ära, peale läbiharjamist püsivad kulmud ilusti paigal. Mul on kulmude sassiminekuga alati probleeme, üks karv vaatab sinna, teine tänna. :)  

image

Kokkuvõttes mulle see pliiats  meeldib - see näeb kena välja, teritada ei ole vaja, sest süsi on vastavalt vajadusele väljakeeratav, hari pliiatsi otsas on superlux ja pliiats ise parajalt pehme/kõva. See õige tooni valimine on üks suur väljakutse, ma ju ütlesin. :)

image

Blush / Rose Gold

See põsepuna on arvatavasti kõige tuntum Sleek´i  toode, sest seda on palju võrreldud Nars Orgasm punaga. Ja tõesti, kui vaadata arvustusi, kus need kaks kõrvuti, on toonide vahe pea olematu. Kuna paljudele on Nars kõrge hinna tõttu kättesaamatu - põsepuna maksab üle 30€, on see Rose Gold toonis karbike toredaks alternatiiviks. Mõnus ümarate servadega toos on otsast otsani toodet täis, lisaks on selles pirakas peegel. 

image

Toon on just selline, nagu ette kujutasin - ilus värske roosa kuldse varjundiga. Ja kulda on selles põsepunas tõesti palju, aga ei, ärge kartke - sädelevaid litreid te põskedelt ei leia, kuldne on selle tooni kuma. See lausa hõõgub valguse käes, olles mõne nurga alt roosaks, teise alt jällegi täiesti kuldne. 

image

Põsepuna tekstuur on väga huvitav - see ei ole tavapäraselt kuivalt puuderjas, pigem natuke niiske ja hästi tugeva pigmendiga. See on väga kergesti hajutatav, sest on justkui veidike kreemjas. Värv sulandub seetõttu nahaga väga ilusti ühte ja jääb ilus ning loomulik. Püsivus on samuti suurepärane, 

värvi värskendamise vajadust päeva jooksul ei teki. See on kolmest testitud tootest kindlasti minu lemmik ja tegelikult hetkel ka kõikidest põsepunadest, mida oman, kõige armsam. Igapäevaseks kasutamiseks ehk veidi uhkeldav, aga kui ei liialda, saad tasuks imeilusalt hõõguvad põsed. :)  

image


♥♥♥

Mul on nii hea meel, et saan  ühe imeilusates toonides Sleek´i toote ka oma armsate lugejate vahel välja loosida. Selleks on põsepunapalett nimega Lace, mis sisaldab kolme kaunist põsepuna. Kaks tooni karbis on matid, kolmas kuldselt särav. Kasuta kas eraldi või kombineeri värve omavahel.

image

Kuna ma ei tahtnud karpi avada, näppasin selle sisust ühe pildi amarixe.com blogist.

Sellest postitusest SIIN võib lugeda paletist ka arvustust.  image
Kui soovid loosis osaleda:

♥ Ole minu blogi ametlik jälgija, selleks saad, klikates lehe paremal serval nuppu Join This Site.

♥ Klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN või lehe paremas servas.

♥ Kirjuta siia postituse alla kommentaaridesse oma nimi ja mailiaadress. 

♥ Jagades kingiloosi pilti Facebookis saad ka lisahääle. Pilt asub SIIN. Kirjuta pildi alla jagatud!  
Võtja selgub 10.juunil!
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥



imageimage


image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Sleek MakeUP + kingiloos!