EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s Review: Schwarzkopf Osis+ Body Me

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

My hair lacks the volume and I´m constantly looking ways to solve this issue. Schwarzkopf Osis+ Body Me was next on the list.

 

This time I took time at shop to select out the most suitable product for my problem. I carefully read the effects on product´s back side – what it promises to do. And Schwarzkopf Osis+ Body Me was my choice this time. I was especially attracted it´s promises: significantly increase hair fullness, up to 100% more volume! Also I liked the package – it has interesting shape and price was also OK compared to other similar products.

***
Mul on suhteliselt “ludud” juuksed ning seega vajan abi, et neisse natukenegi volüümi lisada. Seekord võtsin poes kohe aega selle “õige” toote välja valimiseks, lugesin hoolikalt pakendil olevaid lubadusi, mida toode teeb ning valik langes Schwarzkopf Osis+ Body Me seerumi kasuks. Eeskätt imponeerisid mulle selle toote lubadused: lisab silmnähtavalt kohevust ja mahtu, annab kuni 100% rohkem volüümi ning muidugi kaitseb föönikuumuse eest. Lisaks meeldis mulle toote pakend ja hind oli samuti analoogsete toodetega võrreldes OK (13,90€).

Schwarzkopf Osis+ Body Me Serum

 

Product itself, transparent gel, comes easily out of the package and is easy to apply as well. After applying blow dry your hair as usual and it´s recommended to use round brush to maximize the results. And finally, enjoy the results and achieved effect – hair has more volume! Maybe the result isn´t so “dramatic” as it´s nicely written on the package but some extra volume you definitely get.

***

Toode ise, läbipaistev geel, on mugav kasutada ja peale kanda. Kui toode juustesse kantud, kuivata juuksed nagu tavaliselt ning kui on rohkem aega, kasuta rullharja volüümi maksimeerimiseks. Ning seejärel naudi tulemust – juuksed on tõesti kohevamad kui ilma Body Me seerumita! Ehk pole saavutatud tulemus nii “dramaatiline” nagu pakendil kaunilt kirjutatakse, kuid lisavolüümi selle tootega kindlasti saad.

Schwarzkopf Osis+ Body Me Serum

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s Review: Schwarzkopf Osis+ Body Me