EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Täpselt kuu aega veel..

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Varsti tuleb hakata allkirja harjutama ning mõelda oma nimele, enne kui kusagile kirjutama hakata - raudselt tahaks kasutada neiupõlvenime. Uskumatult kui kiiresti on läinud aeg, alles oli 12. detsember ning tundus, et aega on nii palju. Ma soovitan kõigil tulevastel pruutidel alustada planeerimist kohe, ja isegi kui sul on tunne, et aega on nii palju ja ei tahaks, et kodust saaks ladu - sel juhul tunned 1-2 kuud enne tähtsat päeva, et oled kõigega lootusetult hiljaks jäänud, eriti veel juhul, kui pead käima koolis ning tööl ja sa tead, et sa saad kõigest 3 päeva enne pulmi koju..juhhuu. Tahaks hulluks minna :D Samas ma tean, et see hullus saab läbi täpselt kuu pärast. :)

 

Väike nimekiri, mille järgi mina üritasin toimetada, aga ei tahtnud kiirustada.

Esimesed asjad, millega tasub tegeleda kohe kui sõrmus sõrme on sattunud.

Valige välja paar kuupäeva, mis sobivad teile (alati ei pruugi täpselt seda päeva saada, mida tahad) Koostage eelarve (mõelge, palju võiks maksma minna, märkige suurem summa, sest positiivsem on näha, kuidas eelarve kahaneb) Koostage nimekiri (alguses võite jätta veel umbes lisa 10 kohta) Valige tseremoonia koht, uurige ja broneerige, kui võimalik. Valige peokoht, kindlasti minge ja vaadake, suhelge pererahvaga, see annab hea ülevaate, kui teile sobib, tehke kohe broneering- meie oma esialgest kuupäevast jäimegi ilma, sest aega ju veel on :D Valige pulmaisa ning saage kokku, kui ta teile ei meeldi, on veel võimalus keegi teine leida Valige ja broneerige bänd - neil on pidevalt suved esinemisi täis. Valige fotograaf ning videomees ning broneerige Valige paaripanija Nendega tegelesime kohe, aga need teise asjad tundusid, et ei taha koju kõike kuhjata ning aega ju on - ega ikka ei ole küll. Lisaks uurige pulmad.ee lehelt, äkki on mõni kommuun. Praegu on FB grupp Pulmad 2014 - ja sealt leiab nii palju infot, kõik jagavad. See annab motivatsiooni ning ägedaid ideid :)

Kuus kuud enne tasuks tegeleda

Sõrmustega ( okei nendega pole nii kiire ka, aga mida varem, seda parem) Arutage, mis stiilis pulm tuleb, millised on põhivärvid Mõelge, millised näevad välja pruut-peigmees, lilleneiud, pruutneitsid ja muud asjaosalised Otsida endale avavalsi lugu ning hakata harjutama - me pole sellega veel tegelenud Arutage omavahel, kus veedate pulmaöö, kuhu lähete mesinädalatele. Vaadake üle passide kehtivus, jõuab veel uue taodelda. Hakake mõtlema, millised kaunistused ja lilleseaded tulevad - ideede kogumiseks on ideaalne pinterest.com ja weddings ..leiab kõike Kui võimalik pange puhkus paika või küsige vähemalt mõni vaba päev Hakake vaatama pulmariideid, kui leiate, mis meeldib- ostge ära. Sest hiljem neid raudselt ei ole :D Seejärel tasuks hakata tegelema ka
Kutsetega - no aega on ju :D Meil polegi veel valmis, kuigi pulmad juba kuu aja pärast. Seega paljud said kutse interneti või telefoni teel..kahjuks. Mõelge sisenemislaulu peale, hakaka tegelema playlistiga, mis mängib taustaks söögiajal ning siis, kui bänd ei esine Valige kingitused vanematele ning abistajatele. Hakake tegelema tänukaartide/kinkidega külalistele  Valige pulmatort, tellige proovitordid kindlasti. Täpsustage detaile ning kinnitage tellimus 3 kuud enne saab hakata avaldusi sisseandma, ärge hiljaks jääge, kuu aega enne peavad avandused antud olema Tehke kodust ladu, hakake varuma pulmakaupa oksjoni jaoks, tordilabidad ning muu pudipadi mis vajalik. Vaadake oma nimekirja, mõelge pulmaametite peale. Hakake varuma ametimärke ning vahendeid kui vaja Vaadake üle nimekiri ning hakake kutseid kätte jagama (ei soovita loota posti peale, ennegi läinud kirju kaduma) Ostge kingad, ehted, pesu, sukad ja muud, mida vaja läheb. Näiteks sukapael Pange aeg juuksuri juurde, eriti suvel tasub varakult panna - lõpetamised, pulmad - head juuksurid on ruttu broneeritud. Samuti pange jumestuse aeg - tehke ka proovisoeng ning- meik, et säästa end pulmapäeval pingest Mõelge, kuidas saadate ära neiupõlvenime, hankige vahendid selle jaoks Kui tahate hakake tegelema/leidke endale tegijad, kes teevad pulmalehed/-laulikud. Sildid pudelitele. Valmistage ette oksjonikaupa. Viimane kuu enne pulmi
Nüüd teil peaks olema teada, kes tulevad pulma, koostage lauaplaan. Uurige/selgitage välja mitu autot tuleb, varuge lindid, soovitatavalt igaks juhuks mõni rohkem. Pange paika peokava ning jagage tegijatele, etnad teaksid valmis olla õigel ajal. Arutage üle kaunistused, kuidas/millised tulevad, kes tegeleb, kes kohale toimetab jne. Teatage toitlustajale külaliste arv( sh tegijad ning ka pruutpaar. Tegelega veel pisiasjadega  Päev enne pulmi peaks kõik tehtud olema, puhake ning ärge enam tegelege korraldusega..
Oeh, kui pikk postitus tuli.

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Täpselt kuu aega veel..