EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kerge ja igapäevane meik

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Et kevad, see tähendab peaaegu suvi on käes, siis on paslik rääkida kergemast jumestusest. Paar päeva tagasi olid väga soojad ilmad - siis ei tahtnud meigisahtli poole vaadatagi. Aga kui peab kuhugi minema, siis on mul välja kujunenud oma lemmikud. Märksõnadeks kergus, lihtsus ja mugavus.

 

imageimage
 Üks selline on  Clinique tinted moisturizer. Esiteks on selle pakend juba nii ilus, tagasihoidlik, kuid samas ka uhke? Jumestuskreem ise on samuti kiiduväärt - sisaldab päikesekaitsefaktorit, lihtne hajutada, oma nahk kumab õrnalt läbi ning on piisava keskmise katvusega. Clinique kreem ei jää nahal kleepuma, et vajaks puudriga üle tupsutamist, aga lõual ja otsaesisel kasutan theBalmi Sexy Mama puudrit. Klassikaline puuder, ei ühtegi halba sõna. Boonuseks nii ilusa disainiga karp, mille sees veel pisike peegel. image
Et näole natuke värvi lisada, kasutan Elizabeth Ardeni Bronze Beauty päikesepuudrit ning Make up Store põsepuna toonis complex. Päikesepuuder lisab näole tagasihoidliku, aimatava sära ja jume ning ega soojemate ilmadega rohkemat ei tahagi. Põsepunal on ilus oranžikas-roosakas toon, mis seljatab kahvatu ilme. Nagu juba rääkinud olen, siis MUSi põsepunade ja lauvärvide karbid ei kesta kaua. Ülemine kinnituskaas läks põhimõtteliselt kohe katki. image
Rispmed ja huuled värvin L´Oreali toodetega. Volume million lashes ripsmetušš on hea leid, ei määri silmaaluseid ning on üldiselt kõik, mida üks naine ripsmetušilt ootab. Kummist hari on mugav ning tušš tuleb hõlpsasti maha sooja veega. Kollektsioonist Priveè toon J Lo`s nude on tagasihoidlik ja klassikaline huulepulk, niisutav ja pealegi nii ilusa pakendiga. image

Ja KUI ma tõesti tunnen, et "midagi jääb nagu puudu", siis haaran oma uue lauvärvipaleti järele. Selleks on Sothyse lauvärvitrio ja kas näete ise ka, kui ilusad need kolm värvi on?! Enim meeldib mulle keskmine, kerge sädelusega hallikas-beežikas toon.

image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Kerge ja igapäevane meik