EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Sohvy

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I've found a new favorite by Estonian company Sohvy and would like to show it to my readers as well! I guess everybody likes feminine package and natural products, right?! Tean, et nii paljudes blogides on viimasel ajal Sohvy tooteid reklaamitud ja seetõttu on paljudel tekkinud vastupidine efekt ning ei taha neid roosasid potsikuid enam nähagi. Olen aga leidnud enda uue suurima lemmiku ja lausa patt oleks lugejatega seda mitte jagada, kes siis ei sooviks kasutada rohkem looduslikke ja häid tooteid, eksole?!

imageimage

Yellow product is body cream with orange and carrot oil, which I think smells just like freshly squeezed orange juice! Mostly I like that cream absorbed quickly and doesn´t leave skin oily or sticky.

Kollase sisuga potsik sisaldab endas apelsini ja porgandiõliga kehakreemi, mis minu arvates lõhnab nagu värskelt pressitud apelsinimahl! Kõige enam meeldib mulle kreemi juures kiire imendumine ja sealjuures ei jää nahk absoluutelt kleepuv ega õline. Miinuseks võib mõlema toote puhul tuua selle, et sisalduvad koostisosad on toodud ära vaid inglise keeles. image image

Sohvy website have a call for people to submit their dream productand now it looks like they have used my description to invent new product! I don´t know if it´s true, but product looks exactly what I have dreamed of.

Body butter with cherries smells just like fresh cherry compote and it´s divine! It´s super moisturizing, at the beginning I was surprised because the content was quite hard, but actually, moisturizer softens with body heat and it melts quickly into skin. One use is enough to prepare your legs for summer (or am I the only onw who have this problem, the feet are very dry during the winter?) or for dry elbows! 

Nüüd aga minu uue lemmiku juurde! Sohvy kodulehel on üleskutse, et inimesed esitaksid enda unistuste toote visandi vms ning nüüd tundub, et minu saadetud visandi järgi just see kirsi kehavõie ongi valmis tehtud! Ma ei tea, kas see ka kindlalt nii on, kuid toodet proovides ja nähes oli küll esmamulje selline. Kahjuks aga sellist toodet ma hetkel nende e-poest ei leia, ei teagi, kas on limiteeritud kogusega või lihtsalt hetkel otsas. Väga loodan, et tuleb ikka müüki tagasi, mis ma muidu teen kui see otsa saab?!

Toode lõhnab rohkem kui imeliselt just nagu värske kirsikompott! Võie ise on super toitev, alguses ma lausa ehmusin, sest sisu oli täiesti kõva, tegelikult aga pehmeneb võie kehasoojuse käes ning sulab nahaga kiiresti ühte. Ühest kasutusest piisab, et saaks jalad suveks ette valmistada (kas ka teil on see probleem, et talvel on jalad väga kuivad?) või kuivad küünarnukid unustada! Kes vähegi armastab kirsside magus-hapukat lõhna, vajab korralikku niisutust ja naiselikku pakendit, siis see on just õige!

image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Sohvy