EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY: Küüslaugu-baguette

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Heia-heiaa! Täna jagaksin teile ühe toidunipi, sest ma ei suuda seda lihtsalt kauem enda käes hoida, tahaks seda terveleee ilmale kuulutada.


Ma olen suur baguettede armastaja, minu kõige lemmikumad on ikka need, mis on lillades ja rohelistes pakendites, sügavkülmalettides. Kuna need sügavkülmutatud asjad on eelnevalt 100 korda veel sulatatud ning ka keemiat täis, siis kaevasin internetist ühe suurepärase retsepti välja.
Ega ma tegelikult niisama seda ka otsima ei läinud, nimelt oli meil eile kodunduses kaitsmine ning seal tuli komisjonile valmistada üks maitsev suupiste ning mina oma klassiõega valisingi küüslaugu-baguetted.
Retsept on pärit küll http://www.farmi.ee/, kuid tegime seda natuke lihtsamaks ning võib-olla ka paremaks.
Siin ta nüüd siis on:
image

Sul läheb tarvis: 
1-2 pikka saia (olenevalt saia pikkusest) Küüslaiguvõie:
80 g võid 50 g murulauguga merevaiku 1 küüslauguküüs, purustatuna

Valmistamine: 

Tee saia(de)le noaga sisse diagonaalselt sisselõiked (saia täienisti läbi lõikamata). Sega omavahel korralikult võide ained ning täida sellega iga tehtud sisselõike kaudu saia sisemus (soovitan täitmiseks kasutada nuga, ning määrige paksult, siis tuleb mahlasem :P). Määri segu veidi ka peale. Piserda sai ümbertringi kergelt veega kokku ning paki sai fooliumisse. Küpseta 170 kraadi juures ca 12-15 minutit, seejärel ava pealt foolium ning küpseta seni, kuni sai on pealt kuldne. Serveeri koheselt

Nii lihtne ta ongi, head maiustamist! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise DIY: Küüslaugu-baguette