EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas kanda kimonot?

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ükskõik, millisesse (neti)poodi ka sisse ei kiika - vastu vaatavad KIMONOD! Ja jumal tänatud - otsisin ka kapist oma mitu aastat tagasi Lindexist soetatud lillelise hõlsti välja, mis sellel ajal ei olnud sugugi nii popp ja sai ostetud mingit sorti pidulikumaks ürituseks, milliseks, ei meenu, tean vaid seda, et selga ma kimonot tol õhtul ei pannudki. :) Kurvalt ta seal kapis elas, kirsid jõudsid juba mitu korda vahepeal õitseda, vaikselt ikka lootis, et saab veel kunagi särada. :)) Võtsin kimono kapist välja küll, aga esimese õhina möödudes, kui hakkasin uurima, et millega ma teda siis kandma hakkan, võttis esialgu nõutuks... Kõigepealt tuli endale pähe taguda see, et kui asi on lilleline ja siidine, ei tähenda see automaatselt PIDU!

 

Täiesti vabalt võib kimonot kanda IGA päev ja IGAL pool. Võta kimonot, kui tavalist kardigani ja näed, et võimalusi on lõputult. Tuhnisin veits kapis ja tegelikult sobis see peaaegu kõigega. :)

image

Ma lootsin tegelikult, et saan selle kõik endale selga suruda ja siis pilti teha, aga ma lihtsalt ei oska ise endast pilte teha, kuigi statiiv ja muu atribuutika on olemas. Küll ei teravusta aparaat seda, mida vaja ja sada muud häda, millega ma rahule ei jäänud.

Aga nii on minu meelest ka täitsa tore ja ülevaatlik, mis teie arvate? :)

image image image

Kimono sobib väga hästi seelikuga, ükskõik, kas siis skateri, liibuva mini või pika maksiga. Tuleb ainult avatud meeltega riidekapp üle vaadata ja siis peegli ees keereldes otsused teha. Vastavalt meeleolule sobivat värvi topp alla, tuju järgi kas erksamaid asseksuaare või tagasihoidlikumaid lisandeid juurde, kimonoga klappiv idamaine kommikarp kaenlasse ja armsatele sõpradele külla! :)      

image
seelik - Cropp / kott - Basaar / mõmmidega võtmehoidja - Sepa Keskus / kingad - Mohito / lõhn - Marc Jacobs / prillid - New Yorker / sõrmused - H&M / küünelakk - BYS 

image image image

Kui ilmateade ütleb, et järgmisel päeval on ikka 30 kraadi kuuma, siis ei ole muud, kui hommikul tööle minnes bikiinid ja päevituskreem kotti, sest isegi õhtupoolikul saab siis veel täitsa vabalt päikeseloojanguni rannas lesida. Kimonoga võib nii randa minna, kui rannas olla. Minu mustaga on ehk veidi kuum, aga mõne heleda ja lendlevaga on kindlasti väga mõnus mööda rannaäärt jalutada või siis endale peale visata, kui päike on õlgadele liiga teinud või vaja minna jäätist ostma. :) Kindlasti ei tohi unustada veepudelit, soovitatavalt BPA-vaba, mis päikese käes kuumenedes ei hakkaks mürke vette eritama ja päevituskreemi/õli. Minul ei olnud seda pildile panna, sest ei ole jõudnud sellel aastal endale veel uut soetada, eelmise aasta oma enam ei kõlba, aastaga pidavat SPF sealt seest kaduma ja ega kreem lahtiselt ju kauem seisagi. Üks põnev ajakiri ja laiaääreline kübar, mis näonahalt kortsetekitava päikese eemale hoiab ja oledki beach-iks valmis!

image
shortsid - Cubus /  rihm - Lindex / pudel - Equa / õli - Garnier / sandaalid - Terranova / prillid - Seppälä / kübar - Maxima /  kott - Tally Weijl  / bikiinid - Seppälä /  käevõrud - H&M / käepaelad - Hansalaadalt

image image image

Kimonot saab ka väga edukalt veidi jahedamate ilmadega kanda. Alla mõni pika varrukaga särk, jalga teksad ning saapad, kaela sall ja läks. Vihmavari kindlasti kaasa!

image
teksad - Tally Weijl / saapad - Din Sko / sall - Seppälä / kott - New Yorker / vihmavari - Seppälä / rihm - Mohito / kell - New Yorker / käevõru - Mohito / küünelakk - Maybelline / lõhn - Esprit

image image image

Just peo tarvis sai see kimono mul soetatud ja ka see jaapanipärane nahast vöö oli mul sinna peale mõeldud. Kimono alla sobib küll igat sorti kleit-seelik-püks, väike must kleit, maani lendlev seelik, kitsas nahkpüks - pane ainult konts alla ja mine sära.

Natuke särtsu ehete ja huulepulgaga ning oledki õhtu staar! :)

image
kleit - H&M / kingad - Riallo / kott - Gina Tricot / vöö - Reserved / kõrvarõngad - Pi-Ret Jewelry / lõhn - Prada / huulepulk - Look Beauty / küünelakk - Wild&Mild

image image image

Minu lemmik komplekt - šoppamiseks ideaalne. Mugav, saab kiiresti selga - seljast ära, kui on vaja kabiinis riideid proovida. Lendleb mõnusalt ja tuulutab keha, samas ei tunne ma ennast "paljalt", topi või t-särgi väel on kuidagi kõhe. :) Natuke suviseid ehteid, kell, et ei ununeks vahepeal einet võtta, sorts värsket lõhna ja muidugi kliendikaardid!

image
shortsid - New Yorker / kott - Basaar / ketsid - Converse / prillid - Seppälä / rihm - Lindex / t-särk - Cubus / lõhn - Oriflame / kell - New Yorker / käevõrud - Pi-Ret Jewelry /
küünelakk - Seppälä / kaardihoidja - suvaline kontoritarvete pood

image image

Pinteresti põhjatusest ka mõned inspiratsiooni kollaažid, et mõte jooksma hakkaks...

image image image image
image Need, kes siit kimono üledoosi ei saanud, kibelevad kindlasti endalegi mõnda soetama. Kui ma nüüd peaksin enesele mõne veel valima, siis võtaksin kindlasti narmastega ja veidi pikema. Eelistaksin ühevärvilisele ikkagi lillelist/kirjut - esiteks lõbusam ja teiseks on selle alla lihtne ühevärvilisi toppe/pluuse/seelikuid/pükse sobitada - kerge vaevaga on lööv komplekt valmis!

image

Kuidas teile kimono trend meeldib?
Olete endale juba mõne soetanud või on plaanis?
Kuidas seda kannate/kannaksite?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Kuidas kanda kimonot?