EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Meie pere "must have" - niisked beebisalvrätikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna kirjutan tootest mis kulub igal ajal ja igas olukorras ära. Nendeks on niisked beebisalvrätid. Tegelikult avastasime need, üllatus-üllatus, siis kui esimene laps sündis. Kasutame neid siiani ja jääme kasutama ka tulevikus ja ikka terve perega. Eriti hästi kulub neid suvel.

 

image
Milleks me neid siis kasutame?
Kui vett käepärast pole, puhastame käsi ja kõike muid kehaosi, olenevalt vajadusest. Telkimisel eriti vajalikud, alati aitavad hädast välja. Ka meiki saab nendega hõlpsalt eemaldada.
Beebisalvakad on ka väga head auto salongi puhastamiseks, tolmu võtmiseks ja isegi jalanõude puhastamiseks. Autos lausa peab üks pakk olema! Lastega juhtub vahel väiksemaid ja suuremaid äpardusi ja endalgi vahel hea käsi puhastada.
Milleks muretseda mitut erinevat pakki (auto puhastamiseks, meigi eemaldamiseks), kui kõik on ühes ja kasutamisvõimalusi on veelgi rohkem.

Vürtsikas vahepala:
Ükskord oli juhus et autost olid niisked salvrätid otsa saanud. Pakkisime lapsed autosse ja hakkasime sõitma. Umbes 10 km pärast tundsime, et autos oli imelik lõhn. Kuna sõitsime just ühest suuremast talust mõõda, arvasin, et seal majandatakse midagi sõnnikuga ja hais tuli autosse. Sõidame rõõmsalt edasi. Raadiost tuleb rütmikas muusika ja Daisy tantsib tagaistmel kaasa. Hais läheb aina vängemaks ja vängemaks, otsustame asja uurida. Ja nüüd kujutage ette milline vaatepilt meile avanes. Daisyle oli autosse ronides koera julk talla alla jäänud ja ta oli selle kõik eesistme seljatoe taha laiali "tantsinud". Terve seljatugi oli paksu korraga koos, see ikka pidi päris suur koer olema :D Elukaaslane üritas puhastada seda värki sealt istme küljest tavaliste kuivade salvakatega. Ta on koguaeg "sitatundlik" olnud, lastel titena mähkmeid vahetades üritas ka alati hinge kinni hoida ja nüüd siis selline asi :D Ta on väga rahulik ja kannatlik inimene aga ma sain ta kiirenenud hingamisest aru, et ta tõsiselt ärritunud :D Käskis lapse saapad minema visata... Muidugi ma neid minema ei visanud, need maksid ju raha ja mis see väike sõnnik ikka teeb. Tavaliselt olen mina see kes ärritub, aga seekord pesin veeloigus lapse saapaid ja naersin...hästi vaikselt, et keegi ei kuuleks :D Mõelda vaid, meil oli koerasi_t autos ja minule pakub see lõbu! 
Õnneks on meil nahkistmed. Esimesest bensukast ostsime niisked salvrätid. 

Millised on lemmikud?
Tegelikult on mul lemmikud Huggies`i omad. Need on paksemad ja ei ole üle niisutatud, just sellised parajad. Aga siiski kõige tihedamini kasutame Libero rätikuid. Libero pakkidel on suletav kaas, mis ei lase pikemat aega seisnud salvakatel ära kuivada. Kõikidel ülejäänutel firmadel on pakil see kilekleeps, mis korduvkasutusel enam nii hästi kinni ei püsi. Huggiseid ostame siis, kui oleme kindlad, et kasutame paki üsna kiirelt ära ja see ei jää seisma (nt telkima minnes).

image
Liberol on muide ka eriti pisikesi pakendeid saadaval, selliseid mis enam-vähem taskusse ära mahuvad. Matkal nt head. image

Kas ja milleks kasutate Teie niiskeid beebisalvrätte? Milliseid eelistate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Meie pere "must have" - niisked beebisalvrätikud