EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life:Kiire, kiire

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

Olen selle kohakese natukene unarusse jätnud aga õigepea peaksin sellele taas elu sisse puhuma.

 

Üldiselt on mul praegu igapäev üpris pikad päevad, sest reedel on juba matemaatika eksam ja olgem ausad, ma pole mitte midagi muud niimoodi kartnud nagu seda eksamit.

Laupäeval käisime me vanaemal külas ja nagu tavaliselt siis sai ka seekord klõpsutatud ja mitte vähe, ning kindlasti ma toon need pildid teieni :)

Esmaspäeval oli meil viimane tund matemaatika ja istusin seal kella 5-ni, sest tuupima peab.Õnneks olen ma üpris hästi juba mõndadest ülesannetest aru saanud aga kordamine on tarkuse ema.

Eile oli mul eesti keele kooli eksam, kus mul läks üpris hästi.Kirjandite kirjutamisega pole mul kunagi probleeme olnud, sest mõtted lihtsalt hakkavad jooksma ja jäävadki jooksma :)

Ilmad pole just viimasel ajal kõige sallivamad olnud, vihmased, tuulised ja külmad.Nüüd ongi siis probleem käes.Eile suutsin ma endale kinni püüda neeruvaagna põletiku ja nagu sellest veel vähe oleks siis võitsin veel lisaks keskkõrvapõletiku.Terve öö olen ma üleval olnud, sest magada lihtsalt ei saa.Selg valutab ja kõrv veel lisaks, ning mõlemad on vasakpoolsed.Vähemalt saan neid korraga soojendada ja seetõttu tegin ma endale täna vaba päeva, et ennast natukene lappida ja ravitseda, sest reedeks peaks pea selgeks saama, sest siis on au teha matemaatika eksamit.

Aga varsti ongi kõik ja algab uus peatükk minu elus, kindlasti ma tahan minna edasi õppima aga kas ma see aasta jõuan seda ma ei tea, sest enne testidele minemist on vaja õppida aga mul on praegu eriala eksamitega niipalju tegemist, et ei teagi kohe mis saab aga kui ma see aasta ei jõua, siis ega see kool mul eest ära ei jookse, võin järgmine aasta minna :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life:Kiire, kiire