EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Siit ja sealt !

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Terve tänase päeva olen ma pühendanud matemaatikale, elagu matemaatika.Õnneks võin rahus öelda, et sain selle lühikese ajaga ülesannete lahendamise üpris selgeks ja loodan, et homme eksib mõni sellise lahendusega ülesanne eksamisse ära.No seda tegelikult kindlasti.

 

Kuna mul on viimasel ajal koguaeg nii kiire ja palju tegemist, siis seetõttu olen oma trenni ka tahaplaanile unustanud ja seetõttu pean hakkama varsti ja uuesti algusest peale, ning kui torm on vaibunud siis saan arvatavasti ilusti sellele kõigele pühenduda.

Täna nägin enda e-koolis eesti keele eksamit, sain nelja ja olin natukene pettunud, sest kogu hingest tahtsin ma seda viite saada aga eks näis mis ma riikliku eesti keele eksami saan, sest selle hinne loeb tegelikult kõige rohkem :)

Viimasel ajal on mulle huvi hakanud pakkuma fotograafia ja aina rohkem olen ma endas kindel, et tahaksin endale peegelkaamerat soetada, kaua ma ikka oma telefoniga ringi jooksen :D

Samuti jäi mulle täna silma selline lehekülg nagu Snäp.Sinna saab üles laadida oma pilte ja muidugi ka tellida.Aadressi leiate siit Snäp.Hetkel on seal käimas fotokonkurss 'Kevad 2014' ja nii kui ma seda nägin siis pidin ise ka kohe ruttama osalema, iial ei või teada millal õnn naeratab :D Konkurssi pilte saab vaadata siit Konkurssi pildid, no sealt leiab tõsiselt paju ilusaid pilte :)

Minus on siiski ka natukene annet :D

image

Eile ei jaganud ma oma Eurovisiooni elamust.No kuidas nüüd öelda, mina olin tõsiselt pettunud, et see aasta võitis Austria.Seal oli kindlasti palju aremaid lugusid ja kui aus olla, siis ega ma ei saagi aru miks võit talle läks.Välimuse pärast või loo pärast?Lugu ei pakkunud kindlasti mingit elamust minule ja see on kõigest minu arvamus.Minu enda lemmikud see aasta olid Armeenia ja Ungari.

Ma olen alati üks suur DnB fänn olnud :D

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Siit ja sealt !