EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Untsus ostud #2

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Üle pika aja üks ninakirtsutav postitus. Ega ma eriti siin blogis toodete kallal vingu, olen selline vähenõudlik või satuvad mulle lihtsalt miskitmoodi pea alati kiiduväärt tooted kätte. Need, mida täna materdan ei ole kindlasti mitte üdini halvad (üks vist siiski on) ja mõni neist kindlasti kellegi suur lemmik, lihtsalt minule nad ei ole sobinud või erilist elamust pakkunud ja seepärast jätan nad tulevikus poeriiulile. ;)

 

image

Lumene Natural Code / 24h niisutav ja matistav kreem

Kui ma muidu olen Lumene toodetega alati väga rahule jäänud, siis see niisutav-matistav kreem minu äärmiselt rasusel nahal kahjuks ei tööta. Mulle küll  meeldib hirmsasti selle lõhn ja kreem teeb naha mõnusalt pehmeks, aga juba veidi aja pärast muutub nägu läikivaks ja on katsudes kleepuv. Nii nii kahju, oleksin seda hea meelega kasutanud, sest peale hea lõhna ja mõnusa tekstuuri on selle koostis samuti tore - kreemi koostis on 90% looduslik, see on parabeeni-, sulfaadi-, värvainete-, silikooni-, ja alkoholivaba. Nuuks...  

image
Possibility / Dušigeel Créme Brulée
Dušigeel, mis on pudelist nuusutades nii hea lõhnaga, muutub nuustikul hoopiski millekski muuks ja mitte üldse meeldivaks - aroom muundub väga keemiliseks ja ebamääraseks. Vähe sellest, see ka peseb  kummaliselt, küll vahutab, aga justkui ei libise nahal ja tunne on imelik - kas ikka sai puhtaks? Puhtaks siiski peseb ja nahka ka ei kuivata. Kuidagi ma ta ära kasutan, aga mingit mõnu sellega ennast küürida küll ei ole. Vannivahuna töötab päris hästi, vahutab toredasti ja imelikku lõhna tunda ei ole, tegelikult ei ole üldse mingit lõhna tunda. Hmm...  
image

John Frieda / Frizz-Ease juukseseerum

Selle seerumi kohta ei ole mul otseselt midagi halba öelda, aga...  mul ei ole selle kohta ka midagi head öelda. See peaks muutma juuksed läikivaks ja siledaks, aga vähemasti minu juuste üle ei ole tal mingit võimu, ma ei märka vahet. Olen ka soovitusele käega löönud ja hernesuurusest kogusest rohkemaga katsetanud, aga see tekitas vaid "päevi pesemata pea" (d)efekti. Ehk on asi selles, et seerum tuleb märgadesse (liigne vesi siiski välja väänata), mitte rätikukuivadesse juustesse määrida. Ja kui ma ta märgadesse juustesse masseerin ja siis turbani pähe keeran, imendub see ju hoopiski rätikusse, mitte juustesse. Ok ehk on tore, kui kodus on ka froteerätikud toidetud ja siidised, aga mitte seda ma ühelt seerumilt ei oota. Ahjaa, üks mure on selle seerumiga veel - see on nii õline/silikoonine(?), et kuidagi ei taha käte küljest maha tulla, vahel pean lausa kaks korda seebiga pesema. Ise nii väike, aga jamasid kui palju. :)  

image

Bùk / Küünelakieemaldi

Kui ma kohe peale soetamist teile seda pisikest purgikest kiitsin ja võrdlesin Maybelline samalaadse tootega, siis enam ma nii ei arva. Esimesed korrad proovisin ma seda eemaldit heleroosaks värvitud küüntega ja nendega tuli see tops küll toime, aga punaste ja teiste erksamate/tumedamate toonidega enam nii lihtsalt ei läinud - keeruta näppu švammis kui kaua tahad, küünte ääred jäävad lakiseks. Ei saa ma teda ka tavapärasel viisil lõpuni kasutada - selles niisutatud vatiga nühkides eemaldab see küll küünelaki, aga näpud jäävad täiesti punased või siis mõnda muud värvi, mis teil parajasti küüntel on. Järgmise "näpud purki" küünelakieemaldi soetan arvatavasti Bourjois letist, kas siis "vana" roosas pudelis või uue lilla, kus olemas ka varbaküüntelt laki eemaladmiseks švamm. :)   

image

Real Techniques / Miracle Complexion Sponge

Selle meigišvammi pärast olen ma eriti õnnetu. RT pintslitega olen küll ülirahul ja kasutan neid iga päev, aga see käsn hakkas juba peale paari korda minu käes lagunema. Ma ei uskunud oma silmi, kui peale esimest pesu tekkisid temasse väikesed praod ja peale teist pesu juba suured justkui žiletiga lõigatud haavad, uhhhhh... Ma ausõna käitusin temaga väga hellalt ja pesin õrnalt pigistades, ei väänanud ega käänanud. Ka küüned ei ole mul nii pikad, et nendega suudaksin švammi miskit moodi vigastada. Siiani ei ole mul ükski meigikäsn nõnda ära lagunenud, peale pikka kasutamist hakkavad need pisikesi pudenevaid tükikesi eraldama, kui nende aeg on läbi või siis muutuvad lihtsalt inetuks ja omandavad ebamäärase kuju, see aga lihtsalt laguneb kätte ära! Ma ei tea, mis ma valesti tegin ja mingit inffi ma netist ka samalaadse probleemi kohta ei leia. Kui kellelgi on sama švamm, siis kirjutage palun kommentaaridesse, kuidas ta teil elab. :)

image

Sellised haavad peale teist pesu...

image

Rimmel / Extra Super Lash ripsmetušš

See tušš peaks ripsmeid nii tihendama, pikendama kui ka eraldama. Ehk ta seda kõike teekski, kui tušš ei oleks tuubis nii kuiv ja paks. Ripsmed jäävad inetult tükki ja justkui äralõigatud otstega ning väga sirged. Ehk sattus mulle mingil kombel kellegi poolt kuskil juba avatud tušš, kuigi kile oli sellel ostes ikka ümber. Täielik pettumus...

image  Hari iseenesest on "vana hea" ja teeks oma töö kindlasti hästi ära, kui tušš oleks veidigi vastutulelikum...image

Palmer´s Daily Cleansing Gel

Selle toote kohta ka pikka juttu ei ole. Ma ei usu, et see üldse kellelegi sobida saaks. Ainus inimene, kellele see  pesugeel toodetud on - megarasuse nahaga Pille-Riin, on ta nüüd ära proovinud ja kui see isegi mulle ei sobinud, ei sobi see ka kellelegi teisele. Sest... see kuivatab nii metsikult nahka, et lausa valus hakkab. Ilmvõimatu, et seda üldse näopesuks kasutada saab. Tarvitan geeli lõpuni pintslite pesuks, kuigi isegi neid on veidi kahju sellega "kuivatada". Kui on mõni inimene, kes on võimeline enda nägu selle tootega pesema, siis rändkarikas "Maailma Rasuseima Nahaga Naine" läheb minult talle üle. Andke teada, kus tseremoonia toimub, mul karikast kahju pole, pooliku geeli võin ka kaasa pakkida. :)

image
Amie / Morning Clear näopesukreem
Ma ju teadsin, et see kreem mulle ei sobi... näopesukreem ja minu äärmiselt rasune nahk lihtsalt ei käi kokku. Aga ma niiii tahtsin Amie´t proovida ja see, mida tol hetkel just vaja oli, juhtus olema näopesuvahend. Ma ei tea, mida ma lootsin, kreem on kreem, nii nagu kõik näopesukreemid, mida olen proovinud, jätab ka see kreemikihi näole. Mulle meeldib, kui mu näonahk on peale pesu kriuksuvalt puhas, see kreem aga jätab endast maha nii rasuse kihi, et veetilgalt sellelt maha libisevad ja küünte alla jääb üle naha tõmmates valge kiht. Aga näiteks minu emale, kellele pesukreemi pärandasin on sellest vägagi võlutud, talle isegi meeldib see n.ö. kreemitatud tunne peale pesu - kuiva naha omanike veidrused. :)  Amie toodetele ma veel käega ei löö ja kindlasti proovin nende Spring Clean savimaski ära, mille kohta olen palju häid arvustusi lugenud. 
image
Make Up Store / Hologramm küünelakk Britta
Ma ei tea, mis selle küünelakiga lahti on või kasutan ma seda kuidagi valesti, igatahes ei püsi see peal. Ehk peab hologramm lakil mingit sorti eriline aluslakk olema või on selle pealekandmisel mingid muud nipid, mida ma ei tea, sest niisama küünele kantuna, kulub see lakk maha umbes tunniga. Päriselt. Kui kuivanud küünt vastu riiet mõni hetk nühkida, saab sellest ka paari sekundiga lahti. Pealislakiga peab veidi kauem vastu, kuid siiski mitte üle ühe õhtu. Kummaline küll ja väga kahju, sest lakk ise on väga ilusat tooni ja päikese käes on hologrammi efekt väga cool. Kes teab, milles asi, andke palun märku. ;)  image

Wella Professionals /  Enrich Detangling pihustatav palsam

Sellel palsamil on kaks viga. Esiteks - selle pihusti pritsib suures kaares peaaegu et ühe joana, mitte mingi nipiga seda ühtlaselt juustesse jaotada ei anna. Teiseks - see muudab mu juuksed kleepuvaks. Ükskõik, kas pritsin selle niisketesse või kuivadesse juustesse, kamm enam läbi ei käi, kõik on kokkuliimunud ja kleepuv. Proovisin mitmeid mooduseid, kuidas ta töötama saada, aga ikkagi lõpetasin alati kraani all. :)

image image

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

Nonii, nüüd on tükiks ajaks jälle vingumised vingutud.

Kord aastas ju võib. Jah, eelmine "untsus ostud" postitus ilmus enam, kui aasta tagasi, ma ju ütlesin, et olen leplik. :)

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Untsus ostud #2