EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Make Up Store club-night

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I went to Make Up Store club-night where they presented Tribe collection. Also MyBody and MySmuuti offered delicious food additives and PR hairsalon shared tips for hair care. Quite a few of the product caught my eye and you can see my favorites from the photos as well also they have wide range of nailpolishes and lipsticks, love it! It was lovely to see and talk with several Estonian bloggers who were there as well. 

Käisin ühel Make Up Store klubiõhtul, kus esitleti Tribe kollektsiooni. Lisaks olid seekord esindatud ka MyBody ja MySmuuti maitsvate toidulisanditega ning PR juuksurisalong nippidega juuste hoolduseks. Nii mõnigi toode jäi silma, lisaks laiale küünelakkide ning huulepulkade valikule, olid minu lemmikuks piltidel nähtavad kirjud potsikud, tõesti kenad! Lisaks oli kohal nii mitmeid teisi blogijaid, kellega sai veidi juttu aetud.

image
image image image image image image image image

Have you ever tried Make Up Store cosmetics? What´s your favorite product?

Kas olete proovinud mõnda Make Up Store´i toodet, kuidas rahul olete? Milline on teie lemmik toode?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Make Up Store club-night