EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bless this Dress - Lace dresses from Sheinside

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 

Esimese kleidi leiab siit: LINK

Tegelikult said need kleidid Sheinside'ist tellitud juba mõni kuu tagasi. Ehk täpsemalt enne seda kui blogimaastikult veidi eemale tõmbusin. Nüüd on aga ilmad täpselt sellised, et varsti, varsti kannatab nendega juba välja minna. 

 

image

Esimene neist oli mulle vöökohalt veidi lohvakas ja sellepärast sai kapist välja otsitud üks üsna ammu aega tagasi soetatud pihavöö. Tihti ongi ju nii, et mõnele vanale kappi seisma jäänud esemele annab uue elu sellega sobituv uus riie. Kas pole nii? Esimene kleit on hetkel Sheinside's hinnaga 18€.

image

Teise kleidi leiab siit: LINK

Teine kleit on iseenesest hästi vinge ja meeldib mulle rohkemgi.. Kuidagi nii elegantne ja pidulik. Samas pean tõdema, et tegemist on siiski üpris lühikese kleidiga ja mina tunnen ennast selles küll veidi ebamugavalt (veel enam, et minu puhul on ju tegemist eriti lühikese inimesega ja ma ei kujuta ette kuidas seda pikemad tüdrukud kanda saaksid).  Samas meeldib mulle selle lihtsus ning see, et ülevalt poolt on ta ilusti kaetud.  Hind hetkel Sheinside'is 13€.

Kui tihti kannate Teie kleite? Kas eelistate pigem lendlevaid ja tütarlapselikke või ümber ja naiselikke kleite? Nagu Te juba teate siis minu seljas näeb seelikuid/kleite üsna harva.. Olen püüdnud nüüd veidike oma garderoobi rikastada ja neid juurde muretseda. Ehk siis tuleb isu neid kanda ka rohkem?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Bless this Dress - Lace dresses from Sheinside