EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Make Up Store - IMC Meigikool, MYBODY Butiik, PR Juuksurisalong + Klubiõhtu

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 

Nagu Te teate siis on Make Up Store meie pesa üks esimesi sõpru ja alati, alati on ta andnud põhjuse kokku saada ka teiste armsate blogijatega. Seekord kohtusime eelmisel neljapäeval, et rääkida veidi lähemalt IMC Meigikoolist http://www.makeupstore.ee/Meigikool . Olen pikalt mõelnud ka ise sinna minna aga kahjuks jääb mul hetkel aega vajaka ning täiskohaga töö seda ei võimalda. Küll aga neil kellel vähegi võimalik on ja huvi jätkub siis Juunis alustab juba esimene grupp. Uudista kindlasti ka Make Up Store Eesti facebooki lehekülge, et olla kõige värskemate uudistega kursis (LINK) ja saada detailsemat infot algava kursuse kohta.

 

image

image

Õppetuba on hubane ja armas. Kujutan ette, et seal on täitsa mõnus tööd teha! Ka asukohalt on ta üpris mugav, sest asub ümber nurga Make Up store'i esindusest pärnu mnt'l. Ruumid on küll üsna pisikesed aga usun, et täpselt parajad pisema grupi jaoks ning tähelepanu jätkub kõigile.

image

Selleks, et "klassiruumi" kohale jõuda tuleb läbida aga üks üsna keerukas teekond. Kõigepealt tuleb minna kaks korrust ülesse mööda laiasid ja avaraid treppe, minna ühest kitsast uksest läbi ja siis tuleb veel kõndida ligikaudu poolteist korrust ülesse mööda keerdtreppi. See on kuidagi selline veidi muinasjutulik. Justkui kõnniks Rapuntseli juurde kõrgesse torni!

image image

Hiljem kui meile tutvustus läbi sai siis läksime kõik koos tagasi Make Up Store'i esinduskauplusesse kus toimus parasjagu klubiõhtu. Täitsa tore oli nii mõndagi tuttavat nägu kohata teie seast! Paid teile! 

Klubiõhtul tutvustasid ennast ka Egle Eller Nabi MYBODY Butiik LINK ja PR Juuksurisalong LINK. Kõikide ostu sooritanute vahel loosisid mõlemad firmad välja vahvad auhinnad.  image

Muidugi ei puudunud laualt ka MYBODY karastavad tervisejoogid ja snäkid. 

Igaljuhul oli tegemist väga toreda õhtuga ja ma loodan, et järgmine kord kohtan teid seal veel rohkem.

 Ilusat teisipäeva päikesekiired!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Make Up Store - IMC Meigikool, MYBODY Butiik, PR Juuksurisalong + Klubiõhtu