EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Used for today...

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

This morning I used those products for my make-up!  Some of these are my big favorites and the others again are fairly new and we are still getting used to each other.

 

image

Base:
BellaPierre foundation primer, which has so far remained place in my favorites! It leaves skin super soft and smooth and keeps makeup in place for a long time.
*CC-cream by Avon is unfortunately the one with who I still trying to get friends. However all BB/CC etc creams somehow just don´t seem to fit to me. I still try and experiment and try to find the operfect match.
*BellaPierre mineral foundation, which will leave beautiful and natural final result.
*Aden Shocking eyeshadow no. 05, which is exactly the right tone for the cheeks, gives a fresh look.
Gosh cover me up makeup mousse is quite dark, so I use that for contouring and it works so well! I really like that matte result and it´s so easy to apply, because the structure of the product is so silky and soft.

image

Eyes:

BellaPierre make-up base is probably my most favorite beauty product atm. It covers all blemishes and dark circles under the eyes! BellaPierre glitter is also my big friend and I use it a lot, as a liner or just in the corner of my eye. I've been told you many times about Avon brow definer which is also my biggest friend and I have no plan to change it. Maybelline big eyes mascara was pretty good product but now I have used for a while and it already is a bit dry, so I need to find a new one. Unfortunately I can´t see what is the company of my black eye pencil, but it´s really good product. Pencil is soft and pigmented.

* Asterisked items are from sponsors!

image
Täna hommikul kasutasin enda meigi tegemiseks just selliseid tooteid! Mõni neist on suur lemmik ning teine on jällegi üsna uus, kellega üritame alles sõbraks saada

Põhi:
Bellapierre kreem primer, mis on siiani jäänud mu lemmikuks, ükski proovitud ei ole pürginud ligilähedalegi! Muudab naha super pehmeks ning siledaks ja hoiab meigi hästi paigal.
*Avon CC-kreem on kahjuks see toode, millega me alles üritame klappima saada. Nii aga on kõigi BB/CC jne kreemidega, kuidagi nad lihtsalt ei tundu sobivat mulle. Küll aga ma veel proovin ja katsetan ning püüan leida selle kuldtee.
*Bellapierre tolmpuuder, millega fikseerin kogu põhja ning sellega jääb kaunis lõplik ja naturaalne tulemus.
*Aden lauvärv-põsepuna nr. 05, mis on täpselt õige tooniga, et põskedele veidi elavam mulje jätta.
Gosh meigivaht on üsna tumeda tooniga, seega kasutan seda kontuurimiseks ning pean ütlema, et see töötab super hästi! Selle toote juures on parim tema pehme koostis, mis sulandub nahaga väga hästi ühte.

image
Silmad:Bellapierre jumestuspõhi on hetkel tõenäoliselt mu kõige lemmikum ilutoode. Katab kõik tumedad silmaalused ning iluvead laitmatult ja juba väikese kogusega!
Maybelline color tattoo lauvärv on täielik päästja kui on kiire ning ei viitsi silmadega eriti pingutada. Tõesti on tegu mugava tootega! Lihtsalt paned silmale ning hajutad veidi laiali ja tulemus püsib õhtuni, ei mingit vagudesse pugemist ega värvi kadumist.
Bellapierre glitter´it kasutan samuti üsna tihti, erinevad glitterid on color tattoo toote kõrval teised lemmikud, millega kiirelt ja kergelt silmale veidi sära anda. Kannan seda kas lainerijoonele või silma nurka ning ongi sära olemas!
Avon´i kulmupliiatsist olen juba mitmed korrad ka blogis rääkinud ja hetkel ei ole mul plaanis sellest ka loobuda!
Maybelline big eyes ripsmetušš meeldib mulle samuti vähe, kuigi olles nüüd seda tükk aega kasutanud, näen, et ta kuivab ja läheb tükki päris kiiresti, üsna pea tulebki tušš välja vahetada.
Kahjuks ei ole enam näha, kes on mu musta silmapliiatsi tootja, kuid tegu on hea tootega. Süsi on pehme ning pigment väga hea!*tärniga märgitud tooted on saadud blogi kaudu kingituseks!
image

Have you tried some of those products? Or do you know any better alternative?

Kas olete mõnda toodet kasutanud või oskate soovitada ehk mõnele alternatiivi?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Used for today...