EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in : 07.05.14

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eile käisin väikestviisi "kriisi" shopingul.. Nimelt olid kõik ostud sellised, et eelnevalt olemas olnud alternatiivsed tooted olid täiesti nullini ära kasutatud. Vajasin nelja toodet: Päikesepuudrit, lõhnaõli, rammusat (kui nii võib öelda) kehakreemi ja kehaspreid. Viimane neist kõige vähem vajalik, kuid minu jaoks asendamatu kaaslane päevadel kus lõhnaõli tundub liiga raske aga samas tahaks ennast hästi tunda ja mõnusalt lõhnata. Nendeks hetkedeks võivad olla siis õhtud millal trennist tulen või koduselt ringi askeldan.

 

image

Ma olen üldse mingis mõttes selline natuke.. Lõhnafriik. 

image

Rolf & Victor "Flowerbomb"

See lõhnaõli on minu soovide edetabeli tipus olnud juba pikemat aega. Ma jumaldan seda lõhna.. Ma isegi ei tea miks ma selle asemel varasemalt alati siiski midagi muud valinud olen. Hind on krõbe, ehk seetõttu. Enamasti on mul lõhnaõlidega nii olnud, et uue soetan siis kui eelmine on täiesti, täiesti otsas ning seetõttu pole tellimisest midagi välja tulnud. Peaksin oma harjumusi selle koha pealt kindlasti muutma, sest internetiavarustest saab neid ju siiski sutsu odavamalt.  Selle ostsin kaubamajast hinnaga 91€ 50ml eest.

image

Victoria's Secret "love struck" kehasprei ja kehakreem

Minu kiindumust VS'i toodete vastu teate te kõik. Sellest hetkest alates kui oma esimese totsiku sain oleme olnud lahutamatud. No nendes toodetes lihtsalt on midagi nii luksusliku! Juba ainuüksi see ilus roosa kotike on omaette tujutõstja. 

Nagu ma eelmises postituses mainisin siis minu eelmine the body shopi kehakreem on hetkel minu jaoks veidi liiga kerge ja vajasin midagi veidike "toitvamat". Mul on varasemalt VS'i kehakreemidega hea kogemus olnud ja nüüd kui Viru Keskuses neid kohapeal ka päriselt nuusutada saab siis on lihtne nende lõksu jälle langeda. Kehasprei kasutamisest ning vajalikusest rääkisin juba üleval pool.. Kreemi hind oli ligikaudu 17€ ja kehasprei 20€.

image

Too Faced Endless Summer 16 hour long-wear päikesepuuder

Minu Londonist soetatud hoola bronzer on täiesti lõpuni ära kasutatud.. Oeh. See oli nii hea! Aga nüüd tuli sellele ruttu asendus leida. Olen alati olnud ka Too Faced'i toodete usku ja tegelikult läksingi ainult nende leti äärde uut toodet otsima. Olen seda ühe korra nüüd juba proovinud ja see on väga hea! Parem kui Hoola ta ei ole aga küündib üsna ligilähedale. Hind oli poes muidugi samuti väga krõbe aga kuna päikesepuuder on hetkel üks väheseid tooteid mida meigis kasutan siis olen nõus sellele ka kulutama. Õnneks peavad need väga kaua vastu ka. Hind Kaubamajas 31€.

Aga ongi tänaseks kõik. Ilusat teisipäeva päikesekiired!

PS! Hakkame sõpradeks blogi facebooki lehel, sest õige pea on seal palju põnevat toimumas :) LINK

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in : 07.05.14