EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lõbus tunnike pildistamist koos fotograaf Mario Mesiga

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma ei tea kuidas teie oma pühapäeva veetsite, kuid minul möödus see väga põnevalt ja lõbusalt. Käisime sõbrannaga ning fotograaf Mario Mesiga Toomemäel pilte tegemas.
Mario Mesi on fotograaf, kellel on kogemusi üle 25 aasta, ning see peegeldub väga hästi ka tema fotodes, mida ka õige pea näha saate. Rohkem lisainfot tema kohta leiate siit!

image

Fototund ise möödus väga kiirelt ja tegelikult ka hoopis teisiti kui arvasin. Kuna meil oli sõbrannaga üks kogemus stuudiofotograafiga olemas, siis umbes oskasime ette kujutada, mis meid ees võiks oodata. Kuid tegelikkus oli hoopis teine, välifotode tegemine on palju-palju põnevam. Käisime ringi Toomemäel ning otsime kolmekesi põnevaid kohti pildistamiseks, kusjuures Toomemägi on koht, mis lausa uputab erinevatest paikadest, kus teha vägagi peeneid fotosid. 

image

Mis mulle eriti meeldis oli see, et kui algul ei saanud vedama, siis pärast ei saanud pidama. Fotograafiga oli väga hea koostööd teha, sest suhtlemine oli vaba ning saime palju soovitusi, kuidas võiks piltidel parem välja näha. Muidueks Mariole ei jää üksi detail märkamatuks, ta aitab isegi sõrmed sättida nii, et need fotol perfektsed jääksid. 

image

Kui rääkida veel fotosessiooni positiivsetest külgedest, siis nagu te isegi näete, siis pildid saab kätte vähem kui ühe päevaga. Ega ma vist kauem kannatada ei oleks suutnudki, sest nii palju nagu mulle pilte näidati, siis tekkis mul juba suur ootus, millel neid suurelt arvutis näha saan :)

image

Oh ja teate mis eriti vinge oli, see et ta julgustab proovima erinevaid poose. Näiteks tegime me ühed pildid järsul mäenõlval, kuid see-eest tuli välja pilt, millega ma olen kogu sessioonist kõige rohkem rahul. Natukene ekstreemi ja vaadake, mis välja võib tulla...

image

Samuti meeldib mulle tema lähenemine paarispiltidele. Seetõttu saime palju huvitavaid ja hoopis teistsuguseid pilte koos Mariaga. Hea fototehnikaga on piltidel mängitud teravusega, kaugusega jne (oeh oskaks ma paremini neid fototermineid, kirjutaksin pika-pika kirjelduse)

image Mario Mesi hinnakiri pole sugugi kallis võrreldes teiste stuudiotega ning 60 minutiga jõuab teha päris-päris palju pilte ning samuti jõuab neid teha mitmes erinevas kohas nii üksi kui ka kahekesi. Meie saime tunni ajaga kokku lausa 128 pilti, kas te oskate nüüd ette kujutada, kui raske oli mul valikut teha nende kõikide, imeliste 128 pildikese hulgast? Hinna sisse kuuluvad näiteks piltide töötlemine ja samuti saab kaasa ka paberfotod. Hinnakirja leiad http://www.mariomesi.com/hinnakiri/ image

Fotograafi tööd on tõeliselt imetlusväärsed ning soovitan ka teil neile pilk peale visata, minu suureks lemmikuks on pulmafotolavastus Taagapera lossis, uhh... imeilus!! Töödega saad lähemalt tutvuda: http://www.mariomesi.com/portfoolio/

Ning nagu te ka juba näete, siis minu blogil on ka uus kujundus, mille headeri tegime samuti eilsel pildistamisel, mina olen küll väga rahul, kuidas teile meeldib?

Suur-suur tänu Mariole nende ilusate piltide eest ning toreda pühapäevase lõunapooliku eest! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Lõbus tunnike pildistamist koos fotograaf Mario Mesiga