EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jälle need pulmad..

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vabandan taas, et pole jälle nii pikka aega jõudnud siia kirjutama, aga no aeg lihtsalt kaob käest..eriti kui sa pead käima koolis, tööl, praktikal ning lisaks veel pulmiplaneerima. Ma siis räägiks, mis meil tehtud on, selle asemel, mis tegemata, sest viimases listis on liiga palju asju. Peab nimekirja tegema ja poodides kolama hakkama.

 

Meil on olemas juba ammusest ajast peokoht Soo puhkemaja - see hakkas meile kohe meeldima, kui seda vaatamas käisime ja nii jäigi. Lisaks sai koha alguses kindlalt otsustatud, et laulatus toimub kindlasti Äksi kirikus, ning pärast mõningast e-mailide vahetust saigi see meie kirikuks. Vaikselt hakkavad kutsed valmis saama- ja ma tean, me peaks neid juba kätte jaotama, aga no parem hilja kui mitte kunagi. Ma suutsin end lõpuks kokku võtta ning ära otsustada, millist kleiti ma soovin, seejärel võtsime mõõdud ning tellisin ära..kaua oodatud vaev hakkab otsa saama, hetkel on kleit kusagil Saksamaal, ehk jõuab mõne päeva pärast minunigi. Ka pruutneitsidel on nüüd kleidid olemas ning ka kingid, vaja veel printida välja luuletus ning leida neile sobivad kingad. Mu mehel on hetkel olemas vaid triiksärk :D Okei, vesti tellisime ka, aga pole veel kindel, kas see üldse istub selga..temaga on veidi probleeme..loodetavasti siiski leiame talle ka õiged riided ikka. Lisaks ei ole me veel välja mõlenud, millised näevad välja peiupoisid. Kingad on meil olemas, need leidsime NS Kingast, ning sai kasutada ära oma jõuludeks saadud kinkekaardi, seega kaks paari kingi läksid maksma vaid 10 eurot. Tänukingid vanematele on veel poolikud, ainult isale oleme leidnud, aga õnneks on veel veidi aega. Sõrmused on olemas- need on nii ilusad, et kui sõrme panen ei tahagi enam ära võtta. Varsti anname avalduse sisse, seega sellega onkõik korras ja juba täidetud. Meil on olemas pulmaisa, saame nädala alguses temaga kokku - äkki viimast korda..eelviimast korda..ta on nii tore :) On olemas ka bänd ning fotograaf. Lisaks õemees peaks filmima tervet päeva. Tellitud on ka tordilabidad. Ja vist nagu ongi kõik..uskumatu. Aga see kõik, mis on tegemata..oi kui palju seda on. Ma jõuan sellest ka rääkida, kuigi postitus venib üsna pikaks.
Vaja soetada oksjoni kaup ning pulmaküünlad. Kas viskan pruudikimbu või mängin maha? Kui mängin, siis tarvis kaabut ja juuksekaunistus tulevase paari jaoks. Kohakaart ja tänukink, millised?  Tänukingid abistajatele- kas kommikarp või midagi muud? Ametimärgid - missugused ja kas minid vahendid ka neile?  Pulmaauto - kas rendime, küsime mõnelt tuttavalt, aga kes sõidab? Vannitoakorv - asjad sisse osta, mis täpselt, kuhu paigutada täpselt? - Selle kohta saab häid ideid pinterestist, mis onvist iga pruudi tähtis leht :D  Pruudi esmaabikott - mis sisu ja kuhu pakkida? Mul on pandud küll ühte salongi proovisoengu aeg, aga ma kõhklen, äkki peaks teise salongi ka igaks juhuks panema, kui esimene soeng üldse ei meeldi? Maniküüri aeg panna ja väljamõelda, millised küüned tulevad. Playlist teha, söögiajaks ja vahepeal ning õhtul peale bändi. Valida välja sisenemislaul ning avatantsu lugu, harjutada tantsu..kõige raskem asi vist. Kus me veedame pulmaöö? Kutsed valmis teha ja hakata kätte andma. Pulmatort..tellisime proovitordi emadepäevaks, eks näis, kas peab hakkama edasi otsima või sobib see? Pulmaajaleht lõpetada ja välja lasta. Panna pulmaisaga paika täpne peokava. Autolindid - kui laiad, pikad ja kust soetada? Tervituslaud - snäkk, aga mis? ja juua..limonaadi või mahla? Ja need vaja ju kuskilt osta. Kas lint kurepesa külge ja lukk sillakülge..siis vaja staffi. Kingitused..kohver kaunistada sellejaoks. Kas teeme fotonurga ka, ja vajalik staff sellejaoks. Kus sättida end hommikul? Varuda veepudeleid bändile ja pulmaisale..oeh..kindlasti veel asju. Muidugi kõik kaunistused ja lilled.
Aitab küll tänaseks :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Jälle need pulmad..