EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aprilli lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasest (korralikust) postitusest on häbiväärselt kaua aega möödas. Põhjus on selles, et olin Delfis praktikal. Kirjutasin iga päev artikleid moest, ilust ja kuulsustest ning koju tulles oli esimene ja viimane mõte vaid puhkamine ning uueks tööpäevaks valmistumine. Niisiis ei olnud ma vaimselt ega füüsiliselt valmis, et veel midagi vabatahtlikult kirjutada... Nüüd olen praktikast puhanud ja aeg on jälle oma blogike üles äratada - täna on sinu ees möödunud kuu ilulemmikud. Piltidele oleksid tahtnud veel mahtuda mõned huvitavamad tooted, aga valisin välja need kõige-kõigemad. Nii on ka järgmine kord, millest kirjutada! :)

image
image
Üldiselt mulle ei meeldi väga tsitrulise ja hapuka lõhnaga kreemid. Nii on ka päris puuviljadega - pelgalt ananassi ja greibi peale mõeldes hakkab mul sülg jooksma :D The Body Shopi pink grapefruit kreemiga on aga asjad teistmoodi. Ehk on asi kevades? ei oska öelda, aga selle lõhn on niivõrd värske, magus ja mõnus ning kreem ise kerrrgelt vahuline. TBS-il on mõnda aega väljas uus sari - keha sorbetid. Valikus on muu hulgas ka greibilõhnaline, mis on veel vahulisem ja kergem, ideaalne suveks.
Victoria`s Secret müüb oma imelisi tooteid nüüd ka Viru Keskuse aatriumis, teate küll, täpselt kaubanduskeskuse keskel. Seal saab kehakreeme ja spreisid nuusutada, tänu millele ei osta siga kotis (internetist tellides). Hind on küll tiba kallim, aga valik suurem. Love Spell sarjal on erikollektsioon väljas, minu kehasprei on nimega gardenia petals & berry blossom. Ma ei oska selle lõhna täpselt kirjeldada, VS tooteid on üleüldse raske kirjeldada... Igal juhul on lõhn üldjoontes värske, natuke kirsine, aga samas ka mõnusalt tummine. Võta nüüd kinni...
Mõlemad kehatooted maksid u 15 eurot (kehakreem oli soodukaga). image
image
Make up Store lauvärv toonis rosso asiago oli armumine esimesest silmapilgust. See on suur asi võttes arvesse, kui imeline sortiment lauvärve on sellel firmal. Rosso asiago on tõeline unelm - neli lauvärvi ühes pisikeses karbis. Kui pintsliga kõikidest värvidest üle tõmmata saab hele-hele pruuni värvi, muul juhul on karbis nagu näha heleroosa, beež, valge ja mu lemmik - punakas-lillakas toon. Üks miinus on MUSi toodetel, mis mind tohutult häirib. Nimelt on nende lauvärvi ja põsepuna pakendid niivõrd ebakvaliteetsed, et ülemine kinnituskaas läheb mõne aja möödudes lihtsalt katki. Kahju, sest nii ei saa tooteid rahus kaasas kanda :(
Teine lemmik samalt firmalt on studio foundation ehk jumestuskreem, mis on Make up Store valikust kõige katvam. Kui keegi otsib endale head jumestustoodet, siis see on kindel valik. Isegi mu sõbranna jumaldab seda. Kiitsime mõlemad kordamööda seda toodet, kui lõpuks aru saime, et räägime samast asjast. Studio foundation oma katva pigmendiga on kaks ühes - jumestus- ja peitekreem ning püsib peal kenasti terve päeva.
Lauvärvi hind 10, jumestuskreem 16 eurot. image
image

Real Techinques stippling brush ehk jumestuspintsel on saanud viimasel ajal palju vatti. Ostsin stippling brushi, sest eelmise pintsliga tegin jumestust sõna otses mõttes pool tundi, sellega saab jumestuskreem peale kantud sekunditega ning tulemus jääb ühtlane. Suur pluss on, et ei ima endasse ebaõiglaselt palju kreemi sisse. Alguses ajas välja paar karva, aga ehk on asi vaid selles pintslis... ei oska öelda. Hind u 11 eurot.
Viimane asi, Organix argan oil & shea butter juukseõli on samuti viimase aja suuur lemmik. Minu meelest on kõik Organixi juukseõlid paremad (ja soodsamad) kui kurikuulsa Macadamia firma juukseõlid. Kümne euro eest saab ilusas pakendis ja imehea lõhnaga õli, mis niisutab juukseid sügavuti ning teeb juukseotsad terveks, elastseks ja säravaks. Pumbaga ots aitab toseerida vajaliku koguse, minul piisab üheks korraks umbes kolmest-neljast tilgast. Täiuslik lokkis juustega naistele, kes otsivad rammusat hooldusvahendit, õhukestele juustele võib jääda jällegi liiga toitvaks. Kaubamaja uuendas oma Organixi valikut, soovitan kindlasti üle kiigata :)

image

Tänaseks kõik!
Kas oled siit midagi proovinud? :)

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Aprilli lemmikud