EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Haircare routine

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Here are bunch of products I use for my hair.

image

The most used products are shampoo and conditioner. Right now I use BC shampoo and leave-in conditioner for dyed hair by Schwarzkopf, I really like the fact that they don´t contain sulfates. All BC-series products, which I have tried a great smell! In addition, I discovered that Garnier Fructis Oil Repair 3 Series is very suitable for my hair and currently I use their conditioner, it leaves my hair really shiny and smooth. I guess this product is so good because it contains a shea butter, olive- and avocado oil. Once a week I use moisturizing mask by Dermosil and once in a while I give power for my endings with ricinus oil or GreenNature jojobaoil.


Siin on hunnik tooteid, mida kasutan enda juuste hooldamiseks.Kõige rohkem kulub ikka šampooni ning palsamit, hetkel kasutan Schwarzkopf´i BC-sarja šampooni ning juustesse jäetavat palsamit värvitud juustele, mõlemad sobivad mu juustele väga hästi ning eriti meeldib, et need ei sisalda sulfaate. Lisaks on kõigil BC-sarja toodetel, mida olen proovinud, suurepärane lõhn! Lisaks olen avastanud, et mu juustele sobib väga hästi Garnier Fructis Oil repair 3 sari ning hetkel kasutan ka seda palsamit, see jätab juuksed väga mõnusalt säravaks ning siledaks. Tõenäoliselt mängib rolli aga see, et see sari sisaldab endas oliivi-, avokaado- ja võiseemnikuõli. Korra nädalas kasutan niisutavat Dermosil´i maski ning vahel turgutan juukseotsi ka riitsinusõli või GreenNature jojobaõliga. image
I brush by hair with wonderful Tangle Teezer! I have to join with all bloggers and others, because I love this brush after first time I tried it, it´s amazing! I always use soft and elastic rubber and for working with my hair I have larger clip and metal handle comb. Although I don´t see a point in using the heat protection, as for example, you don´t protect your finger with some spray from heat, I have it. I use Schwarzkopf Got2b Guardian Angel spray and it smells sweet. From those products I use mostly Schwarzkopf Got2b hairspray Megalomania and that has been my choice for years. It smells very sweet and works with hair very well. The least used products are Nova foam and OSiS Thrill wax which both works well and I use them for general party hairstyle.
Juukseid kammin imelise Tangle Teezer´i harjaga ning pean kõigi blogijate ja teistega kiidulauluga ühinema, sest olen selle harjaga parim sõber alates esimesest proovimisest! Juukseid kinnitan vaid pehmete või elastikust kummidega ning kuumtöötlemisel kasutan ka suuremat klambrit ja metallvarrega kammi. Kuigi ma ei näe erilist mõtet kuumakaitse kasutamisel, kuna näiteks näpu kõrvetamist sa ära ei hoia ühe lihtsa spreiga, kasutan seda profülaktika mõttes ikka. Seega on mul olemas Schwarzkopfi got2b guardian angel vahend ning lõhnab ta magusalt, seega seda ka kasutan. Neist toodetest enim saab kasutus Schwarzkopfi got2b megalomania juukselakk, mis on olnud mu valik juba aastaid. See lakk lõhnab väga magusalt, ehk minule meeldivalt, ning taltsutab juukseid väga hästi. Kõige vähem kasutan aga tundmatu firma Nova juuksevahtu ning OSiS thrill juuksevaha, mis tegelikult mõlemad töötavad hästi ja kasutan neid üldiselt pidulike soengute puhul.
image
Mostly I use compact and powerful Philips hair dryer by my hair tools. I love that it´s small enough to take the trips and are still quite powerful. Minus is that it only blows hot air which damages hair more. My another favorite is the little yellow hair root lifter, unfortunately I can´t remember the name of this company. The oldest and the newest friend are both by BaByliss. Straightener is very old, but it does its job very well and heats up quickly. Unfortunately I can ´t do curls with my straightener so Santa brought me a curling iron, which unfortunately makes a bit too small curls, though perhaps I need to practice more .

Tööriistadest on kasutusel kompaktne ning parajalt võimas Philipsi föön. Mulle meeldib, et ta on täpselt parajalt pisike ka reisidele võtmiseks, kuid siiski ei jää võimsus väheks. Miinuseks on see, et ta puhub vaid kuuma õhku, mis kahjustab juukseid hulga enam. Teine pisike lemmik on see kollane juuksejuure tõstja, kahjuks ma selle firma nime ei mäleta ning peal tal seda kirjas pole. Tegelikult on tegu just nagu mini krepitangidega, kõik mäletate neid vahvlilokke? Nüüd on ta muudetud kolme realiseks ja teeb oma tööd lausa suurepäraselt, see on ainus imetrikk kohevate juuste saamieks! Kõige vanem ning uusim sõber on mõlemad BaByliss´ilt. Hall sirgendaja on küll juba väga vana, kuid teeb oma tööd väga hästi ja kuumeneb kiirelt. Kahjuks ei tule mul nendega absoluutselt lokid välja ning seega tõi jõuluvana mulle ka koonustangid, mis minu kahjuks teeb veidi liiga väikseid lokke, kuigi ehk on asi selles, et me pole üksteisega veel väga harjunud ja vajame rohkem praktiseerimist.

Don´t forget to participate in Giveaway HERE.
Ära unusta osalemast loosis, mille leiad SIIT.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Haircare routine